background img
banner
banner

“Κίνημα” απέναντι στους “87” και την απόπειρα αμφισβήτησης Κασσελάκη -Υπογράφουν πολλοί Αχαιοί

Σε πεδίο σκληρής δοκιμασίας εισέρχεται από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ καθώς η σύγκρουση μεταξύ των ομάδων και “τάσεων” λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με πιθανό ενδεχόμενο νέας, διπλής μάλιστα, διάσπασης.

Εν αναμονή των πρωτοβουλιών του Στέφανου Κασσελάκη, πάνω από 1.000 στελέχη από την Κεντρική Επιτροπή, μέλη Νομαρχιακών Επιτροπών και Οργανώσεων Μελών απ όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και μέλη από οργανώσεις της Αχαΐας, ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν κείμενο στήριξης του προέδρου.

Στο κείμενο που αναμένεται να δοθεί σήμερα Δευτέρα στη δημοσιότητα, θα γίνεται επίκληση στην ενότητα του χώρου. Και βέβαια θα υπάρξει αναφορά σε όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει εδώ και ένα χρόνο, από την περίοδο ανάληψης της προεδρίας του κόμματος απο τον κ. Κασσελάκη, προκειμένου να αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κορυφή των εξελίξεων στον χώρο της κεντροαριστεράς αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η στήριξη σε Κασσελάκη από μεγάλο αριθμό στελεχών στους οποίους θα είναι πολιτευτές και στελέχη της Ν.Ε. Αχαΐας αλλά και μέλη των Ο.Μ. της Αιγιάλειας, έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το “κίνημα των 87” επιχειρεί να ανακτήσει την κυριαρχία τόσο στην Κ.Ε. όσο και τις οργανώσεις της Αχαΐας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια κίνηση η οποία έχει ως άξονα την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στις εξελίξεις η οποία μάλιστα έχει σημαντικά ερείσματα και στην περιοχή καθώς στηρίζεται από πολλά μέλη της Ν.Ε. Αχαΐας αλλά και τον Αχαιό βουλευτή Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.

Εκτός από την “κίνηση των 87”, η πρωτοβουλία των 1.000 και πλέον στελεχών που βρίσκονται στο πλευρό του κ. Κασσελάκη επιχειρεί να αποδομήσει την απόπειρα “υφαρπαγής” μιας ακόμη έδρας στη βουλή προς την Νέα Αριστερά για την οποία αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα αποκρούει και την επαπειλούμενη διάσπαση με αφορμή την παραπομπή του Χρήστου Σπίρτζη στην Επιτροπή Δεοντολογίας (3 Σεπτεμβρίου) αλλά και την σύγκλιση της Κ.Ε. μέσα στον επόμενο μήνα για την στήριξη του κ. Πολάκη ο οποίος ετοιμάζεται να θέσει και θέμα ηγεσίας.

Τις κρίσιμες εξελίξεις δρομολογεί και η αποτυχία της Πολιτικής Γραμματείας της περασμένης Πέμπτης να ρυθμίσει το θέμα Πολάκη αλλά και την κατάσταση η οποία επικρατεί στα κομματικά media και κυρίως “ΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr