background img
banner
banner

Κι άλλο τροχαίο στο ύψος του Μεγανίτη

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΩΣΤΟΣΟ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Τρία ατυχήματα σημειώθηκαν τις τελευταίες πέντε ημέρες στο Αίγιο, εκ των οποίων το ένα με σοβαρό τραυματισμό και το άλλο με… μία σύλληψη. Ο απολογισμός ωστόσο των ατυχημάτων στους δρόμους της Αιγιάλειας αυτό το καλοκαίρι, φανερώνει αισθητή μείωση του αριθμού των τροχαίων σε σχέση με πέρυσι, παρά την επιβάρυνση της κυκλοφορίας λόγω επισκεπτών. Η τάση αυτή αποτελεί συνέχεια του πρώτου εξαμήνου του έτους όπου τα τροχαία ήταν πολύ λιγότερα από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2023.

Ως προς τα ατυχήματα των τελευταίων ημερών, την Κυριακή 25 Αυγούστου, λίγο πριν τις 11.00 το πρωί, σημειώθηκε τροχαίο στη γέφυρα Μεγανίτη. Ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο ατόμων. Μάλιστα, ο 33χρονος Αιγιώτης οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με τραύματα στο κεφάλι. Ο 33χρονος κινείτο στο ρεύμα από Αίγιο προς Πάτρα . Στον κόμβο στο ύψος της Μυρτιάς, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. αγροτικό όχημα που κινείτο στην παλαιά εθνική ερχόμενο από την Άκολη και έστριψε αριστερά προς την Παναγία Τρυπητή. Το δίκυκλο εκσφενδονίστηκε από τη σύγκρουση με τον οδηγό να τραυματίζεται σοβαρά ενώ ελαφρά τραυματίστηκε η συνοδηγός του αγροτικού. Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας.

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου το μεσημέρι στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο, όταν Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ρομά, παραβίασε προτεραιότητα και χτύπησε άλλο όχημα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσε η Τροχαία ενώ συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Άλλο ένα ατύχημα, ευτυχώς με επιπόλαιο τραυματισμό, σημειώθηκε στις 10.30 σήμερα (Παρασκευή) το πρωί. Ήταν 10.30 όταν δίκυκλο με έναν επιβαίνοντα συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ακριβώς στο ίδιο σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα την περασμένη Κυριακή, δηλαδή στη δυτική είσοδο του Αιγίου, στο ύψος του ποταμού Μεγανίτη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ελαφρώς ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr