background img
banner
banner

Λιάτος: «Είμαι ευτυχής που παραμένω στον Παναιγιάλειο, είναι πρόκληση για μένα η κατηγορία»

Ο 23χρονος Αιγιώτης μέσος Παύλος Λιάτος θα φορά και για φέτος τα μελανόλευκα. Μια προσωπική του προτίμηση με την παράλληλη προτίμηση του κόσμου, που εμπιστευόταν πάντα τον μελανόλευκο μέσο.

Αισιόδοξος από την φύση του ο Παύλος, δεν θέλει να του μπει εμπόδιο το στρατιωτικό στους αγωνιστικούς στόχους του και υπολογίζει να μετατεθεί γρήγορα από το Μεσολόγγι στην Πάτρα για να παρέχει τις υπηρεσίες του στον Παναιγιάλειο.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, την προσωπική του κατάσταση, τους προσωπικούς στόχους και στην ομάδα, αναλύει στην συνομιλία που είχε με την «Π»:

Πως αισθάνεσαι μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου στον Παναιγιάλειο;
Είμαι πολύ χαρούμενος, ο Παναιγιάλειος είναι μεγάλη ομάδα με βαρύ όνομα και ιστορία. Μαγνήτης για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι τυχερός που ζω σε αυτή την πόλη με μια τέτοια ιστορική ομάδα, στην οποία είμαι μέλος της.

Ο περυσινός τραυματισμός σου σε είχε θέσεις εκτός για μεγάλο διάστημα, πιστεύεις ότι το έχεις ξεπεράσει εντελώς;
Η αλήθεια είναι ότι η αποχή από την προπόνηση και πόσο μάλλον από αγωνιστικό ρυθμό λόγω του τραυματισμού μου με κράτησαν αρκετά πίσω. Τώρα όμως είμαι 100% έτοιμος αισθάνομαι καλά, και ελπίζω αυτή η χρόνια με βρει με τύχη και χωρίς τραυματισμούς.

Μπορείς να συνδυάσεις ποδόσφαιρο και στρατιωτικό, ποιες μπορεί να είναι οι καλύτερες συνθήκες για να γίνει αυτό;
Θα είναι μια δύσκολη χρόνια λόγο του στρατιωτικού όμως θεωρώ δεν θα είναι πρόβλημα για εμένα και την ομάδα όταν έρθω στο στρατόπεδο της Πάτρας. Η διοίκηση είναι διατεθειμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να μπορώ να κάνω όσες περισσότερες προπονήσεις γίνεται και φυσικά να βρίσκομαι σε όλα τα ματς.

Με τις εμπειρίες σου στην Γ΄ Εθνική, έχεις την κατηγορία άνετα μέσα στις δυνατότητές σου;
Η Γ΄ Εθνική είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία με καλές ομάδες και καλούς παίχτες. Οπότε θεωρώ ότι είναι πρόκληση για εμένα σε κάθε σεζόν αυτή η κατηγορία και φυσικά μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή, σε όλα τα επίπεδα.
Ο Παναιγιάλειος «κτίζεται» από την αρχή για την φετινή αγωνιστική σεζόν, τι σημαίνει αυτό για σένα;
Καταλαβαίνετε ότι όταν μια ομάδα κτίζεται από την αρχή χρειάζεται πίστωση χρόνου για να βρει τα πατήματά της. Αυτό δεν με ανησυχεί, μας δίνεται χρόνος στην προετοιμασία έτσι ώστε να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Πόσο ψηλά θέτεις τον πήχη για τους φετινούς σου στόχους;
Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως αυτή του Παναιγιαλείου, ο πήχης ανεβαίνει ψηλά. Θέλω να είμαι ταπεινός και προσηλωμένος πρώτα στους στόχους στης ομάδας και μετά στους δικούς μου που και αυτοί είναι πολύ υψηλοί.

Τι εύχεσαι για τον φετινό Παναιγιάλειο;
Εύχομαι πρώτα η χρονιά να ξεκινήσει με υγεία που είναι το πιο βασικό κομμάτι. Ελπίζω στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν να μπορέσουμε να δείξουμε στον κόσμο μας ότι ο Παναιγιαλειος είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί πάντα σε οποιαδήποτε κατηγορία.
Σημαία μας είναι ο κόσμος που έρχεται και παρακολουθεί κάθε ματς και όλη την πορεία της ομάδας μας, οφείλουμε να το ανταποδώσουμε στα γήπεδα με τον καλύτερο τρόπο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr