background img
banner
banner

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και φέτος η καθιερωμένη «Γιορτή σαρδέλας Διακοπτού» | ΦΩΤΟ

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

Το έθιμο τηρήθηκε με… ευλάβεια και το φετινό καλοκαίρι από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Διακοπτού που διοργάνωσε με την ίδια πάντα επιτυχία το βράδυ της Κυριακής (24/8) την καθιερωμένη γιορτή σαρδέλας, με τη συμμετοχή του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

 

Η σαρδέλα (περίπου 140 κιλά, περισσότερη από κάθε φορά) και το κρασί είχαν την τιμητική τους με το γραφικό λιμανάκι της κοινότητας να μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο εστιατόριο για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με το (δωρεάν φυσικά) παραδοσιακό φαγοπότι, ακολούθησε γλέντι με “ζωντανή” μουσική από τη Δήμητρα Θανοπούλου (τραγούδι), τον Βαγγέλη Καρατζά (μπουζούκι) και το Νίκο Λύτρα (κιθάρα) που κράτησε μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.

Κατάμεστα από κόσμο ήταν και τα γύρω μαγαζιά σε μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με το Διακοπτό να “βουλιάζει” από ντόπιους αλλά και επισκέπτες που βρέθηκαν στη γιορτή.
Την παράσταση “έκλεψαν” το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού ενώ μεγάλη επιτυχία γνώρισε και η λαχειοφόρος καθώς εξαντλήθηκαν όλοι οι λαχνοί, με τυχερούς δύο μικρούς αθλητές της ομάδας επιδείξεων του Ν.Α.Ο.Δ.

Κώστας Οικονόμου: “Σε συνεχή ανοδική πορεία ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια”

Ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Οικονόμου καλωσορίζοντας τον κόσμο, στη σύντομη ομιλία του τόνισε ότι Ο Ν.Α.Ο.Δ. θα συνεχίσει να είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνικής ζωής του τόπου και να προσφέρει με κάθε τρόπο όπως το κάνει πενήντα και πλέον χρόνια και ευχαρίστησε θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Μιλώντας στo Protionline.gr αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που έχει ο Όμιλος με το τοπικό Συμβούλιο, τους υπόλοιπους συλλόγους και όλους τους φορείς και επεσήμανε τη συνεχώς ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων.

“Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά μέσω της κολύμβησης να αισθανθούν ελευθέρα, να βρουν ηρεμία με τον εαυτό τους και να νιώσουν δυνατά. Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Διακοπτού, στα πλαίσια των καλοκαιρινών του δραστηριοτήτων, αποφάσισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη δημιουργία τμημάτων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για παιδιά κάθε ηλικίας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα και το πρόγραμμα έχει αγκαλιαστεί από όλους. Οι δράσεις μας είναι πολλές και ποικίλες και ο ρόλος του Ομίλου, του παλαιότερου συλλόγου της περιοχής μας, δε είναι μόνο αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου, αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίζουν και συμβάλλουν στο έργο μας”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr