background img
banner
banner

Με επιτυχία η εκδήλωση του Αχιλλέα Καμαρών

Το βράδυ του Σαββάτου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι του Αχιλλέα. Μια εκδήλωση που ξεκίνησε πρώτη φορά το σωματείο των Καμαρών και μάλλον θα την καθιερώσει για την εκδήλωση της ομάδας. Η προετοιμασία στο γήπεδο των Καμαρών έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 19 Αυγούστου και για η ανακοίνωση με το θέμα της εκδήλωσης αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση του Αχιλλέα Καμαρών, τους γειτονικούς συλλόγους Αρχαίες Ρύπες Α.Ε. Φοίνικα-Ζήριας, Μπούκας, Ακονιάς, Σαλμενίκου, τον Παναιγειάλειο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, Λεωνίδα Θεοφανόπουλο, την Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, τον αντιδήμαρχο Αγιαλείας κ. Ελευθεριωτη, τον Δημοτικό σύμβουλο Αιγιαλείας Νιγιάννη Ανδρέα, τον πρόεδρο της κοινότητας μας Παναγιώτη Ρογκάλας, τον πολιτευτή Μαρίνο Σκανδάμη καθώς και όλο τον υπόλοιπο κόσμο που για πρώτη φορά γλέντησαν μαζί μας σε ένα καλοκαιρινό πανηγύρι, που θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε θεσμό τα επόμενα χρόνια και να δίνουμε μια επιλογή γλεντιού σε όλους.
Να ευχαριστήσουμε όλους όσους πρόσφεραν δώρα στην λαχειοφόρο μας και φυσικά τους χορηγούς μας. Υποσχόμαστε ότι την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα καλύτερα προετοιμασμενοι. Υπέροχη βραδιά με μία υπέροχη ορχήστρα.
Καλή έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς για την ομάδα μας».

Οι τελευταίες μεταγραφές Στον Αχιλλέα που έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις 19 Αυγούστου, προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες δυο νεαροί από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, με τον οποίο συνεχίζεται η συνεργασία στις ακαδημίες τους. Είναι ο επιθετικός Φώτης Παπαγεωργίου και ο στόπερ Αγγελος Γλυκός. Επίσης επέστρεψε από τον Φοίνικα / Ζήρια ο Ηλίας Φίλιας (φωτο).


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr