background img
banner
banner

Με νέο προπονητή τον Γαλτσίδη η προετοιμασία

ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Χάλασε η συμφωνία με τον Νίκο Κουρμπανά στον πάγκο του Παναιγιάλειου, οπότε στη πρώτη προπόνηση του Παναιγιάλειου, την Τετάρτη 28 Αυγούστου, θα ηγείται ο Κωνσταντίνος Γαλτσίδης.

Ο 56χρονος Μακεδόνας έμπειρος τεχνικός που πέρυσι ήταν στον πάγκο της Ερμιονίδας, γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1968 στη Θεσσαλονίκη. Έχει συνδέσει το όνομά του στην προπονητική του καριέρα με σημαντικές επιτυχίες και στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως η άνοδος του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2 την περίοδο 2021-22. Σημείωσε επίσης πολύ καλές παρουσίες στην κατηγορία με τη Θύελλα Σαρακηνών, αλλά και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την προπερσινή αγωνιστική περίοδο.

Στο παρελθόν έχει περάσει, ακόμα, από τους πάγκους των ΠΟ Τρίγλιας, Κιλκισιακού, Απόλλωνα Καλαμαριάς (Κ-19), Αχιλλέα Τριανδρίας και Ποσειδώνα Καλαμαριάς, σύλλογοι με τους οποίους έχει καταγράψει, επίσης, στο βιογραφικό του σημαντικές επιτυχίες και σε επίπεδο τμημάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση της μελανόλευκης διοίκησης:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει ότι δεν προχώρησε τελικά τη συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά και η διοίκηση στράφηκε στην επιλογή του προπονητή Κωνσταντίνου Γαλτσίδη, ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την ομάδα μας.
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας, ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr