background img
banner
banner

Με τις καλύτερες εντυπώσεις το φιλικό Θύελλα Αιγίου – Αιγείρα Ακράτα στο Πλαστήρα

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Το Σάββατο στο γήπεδο Πλαστήρα οι προσπάθειες των ομάδων Θύελλας και Αιγείρας / Ακράτας στο μεταξύ τους προπονητικό φιλικό, άφησαν καλές εντυπώσεις σε τεχνική ηγεσία και φιλάθλους.
Παρά τις δικαιολογημένες απουσίες που είχαν τα δυο σωματεία, όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν πάσχισαν για το καλύτερο σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.

Φυσικά ο προπονητής των γηπεδούχων Κυριάκος Αθανασίου που αντίθετα με την Α΄ κατηγορίας Αιγείρα / Ακράτα, φέτος η Θύελλα θα παίξει στην Β΄ κατηγορία και σαν πρώτο δυνατό φιλικό εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του. Σχετικά ο Κυριάκος Αθανασίου δήλωσε στo Protionline.gr: «Πρώτο προπονητικό φιλικό ύστερα από μόλις πέντε μέρες προπόνηση, λογικά δεν είχαμε μεγάλες απαιτήσεις. Η εικόνα μας άφησε ικανοποιημένους στο τακτικό κομμάτι, μας λείπει ακόμα φυσική κατάσταση και εμπειρίες στα παιδιά της ακαδημίας, που χρειάζονται χρόνο να εγκλιματιστούν. Με τις επιστροφές των περισσότερο έμπειρων παικτών θα πάμε πολύ καλύτερα.
Προέχει να είμαστε πλήρεις έτοιμοι στην πρεμιέρα.»

Περιμένουν και τους άλλους παίκτες στην Θύελλα Αιγίου

Ο Κυριάκος Αθανασίου θα κάνει ακόμα 2-3 προσθήκες στην Θύελλα, ενώ περιμένει και κάποιους παίκτες που δεν έχει ακόμα στην διάθεσή του. Μέσα στον μήνα αναμένεται να ενσωματωθεί ο Στέλιος Ραμπούσγια που προέρχεται από τραυματισμό, καθώς και ο Νίκος Διαμαντόπουλος.

Περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για τον εγχειρισμένο (σκωληκοειδήτη) Κώστα Κουνάβη, ο οποίος αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας από μέσα Σεπτεμβρίου.Απόντες στο φιλικό του Σαββάτου ήσαν ακόμα από την Θύελλα οι: Αγγελόπουλος, Λούμσι, Μυλωνάς, Πιτούλης, Μακρυγιαννάκης, Αθανασίου.

Καλύτερη από το πρώτο φιλικό η Αιγείρα / Ακράτα

Ο προπονητής της φιλοξενούμενης Αιγείρας / Ακράτας Βασίλης Μπαλατής, είδε αγωνιστική βελτίωση σε απόδοση και τακτική από την ομάδα του.
Δεν είχε στη διάθεσή του: Ασπρούκο, Κυρίκο, Δήμα, Αλέφαντο, όμως πήρε τα απαραίτητα συμπεράσματα για τη συνέχεια για να προχωρήσει και να ανεβάσει το στάδιο ετοιμότητας μέχρι την πρεμιέρα της Α΄ κατηγορίας.

Τελικό σκορ 1-2

Νικήτρια στο φιλικό προετοιμασίας αναδείχθηκε η Αιγείρα / Ακράτα. Προηγήθηκε 2-0 με τους Κώστα Καραχάλιο και Γιάννη Ευφραιμόπουλο, μείωσε η Θύελλα για το τελικό 1-2 με τον Σπήλιο Θεοφανόπουλο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr