background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκίνημα προετοιμασίας στο κλειστό του Αιγίου για τον Αστέρα Τέμενης

ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Διακοπές…τέλος από σήμερα για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Αστέρα Τέμενης που σήμερα το βράδυ ξεκινούν προετοιμασία με πρώτη συγκέντρωση στις 8.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Σήμερα ξεκινούν και οι περισσότερες ομάδες μπάσκετ της National League 2 και ενώ απομένει περίπου 1,5 μήνας για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2024-25 με κάποιες να προσθέτουν τις τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ τους. Ανάμεσά τους και ο Αστέρας Τέμενης που στοχεύει σε ένα βήμα παραπάνω από την περυσινή «παρθενική» του παρουσία στην κατηγορία. Επί της ουσίας και φέτος βασικός στόχος είναι η παραμονή, αλλά χωρίς -αν αυτό καταστεί εφικτό- να εμπλακεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο Άρης Ξενούλης και ο νέος του συνεργάτης Κώστας Στούμπανος θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, αλλά το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Επίσημα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της διοίκησης το ρόστερ σήμερα αριθμεί εννέα αθλητές, αλλά στην ουσία ο αριθμός ανέρχεται στους 11 καθώς έχουν συμφωνήσει ακόμη ένας φοιτητής (στο πανεπιστήμιο Πατρών) και ο Ακρατινός Γεράσιμος Γιοβάς από τον Προμηθέα 2014 που θα είναι ο τέταρτος Αιγιαλέας αθλητής στο φετινό ρόστερ μετά τους Σταθακόπουλο, Ιατρόπουλο και Ανδρικόπουλο.

Ξενούλης: “Θα είμαστε και φέτος μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα”

«Θεωρώ πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και με μεγαλύτερο ανταγωνισμό από πέρυσι. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και επιπλέον στον όμιλο συμμετέχουν και δύο αθηναϊκές που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν. Στόχος του Αστέρα θα είναι πάλι η παραμονή αλλά για να επιτευχθεί θα πρέπει να κάνουμε και πάλι πορεία πρωταθλητισμού. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά σε έναν όμιλο 12 ομάδων, εκ των οποίων οι τέσσερις στο τέλος της χρονιάς θα υποβιβαστούν. Αν μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι όφ, στόχος που χάθηκε την τελευταία στιγμή πέρυσι, ακόμη καλύτερα γιατί στη συνέχεια δεν θα έχουμε άγχος για την παραμονή και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μάς αναλογεί», τονίζει μιλώντας στο Protionline.gr o Άρης Ξενούλης και συμπληρώνει:
“«Οι πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρότερ σίγουρα είναι ένα θέμα γιατί ουσιαστικά θα πρέπει να “χτίσουμε” την ομάδα από την αρχή. Αλλάξαμε σχεδόν όλη την ομάδα χωρίς αυτός να είναι ο σκοπός μας. Κάποιοι παίκτες έφυγαν ενώ θέλαμε να τους κρατήσουμε. Ο Γκάτζιος δέχθηκε καλύτερη πρόταση από τον Γλαύκο/Έσπερο, ο Καραγγελής έχει τις σπουδές του, ο Σακελλαρόπουλος το στρατιωτικό του και ο Τσουλέας επαγγελματικούς λόγους, ενώ οι αιγιώτες μού έδωσαν να καταλάβω ότι ήθελαν να αποχωρήσουν”.

Και καταλήγει ο προπονητής του Αστέρα: «Οι κινήσεις που κάναμε είναι πολύ καλές. Αποκτήθηκαν παίκτες έμπειροι αλλά και νεαροί, ταλαντούχοι που θα βοηθήσουν. Το ρόστερ όμως δεν έκλεισε και σίγουρα θα αποκτηθούν ένας ή δύο ακόμη νεαροί σε ηλικία που όμως θα έχουν παραστάσεις και θα μπορέσουν να παίξουν αμέσως στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως ο Αστέρας θα είναι και φέτος μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr