background img
banner
banner

Νέα εποχή για τον εμπορικό κόσμο της Αιγιάλειας!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Αλλαγή σελίδας έδειξαν οι πρώτες εκλογές στον νεοσύστατο Εμποροεπαγγελματικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Αιγιαλείας, που διεξήχθησαν χθες και προχθές στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου. Παρότι ο σύλλογος «μετρά» μόλις λίγους μήνες ζωής και μπήκε σε τροχιά εκλογών το τελευταίο εικοσαήμερο εν μέσω των διακοπών του Αυγούστου, εντούτοις η συμμετοχή φανέρωσε την τεράστια δυναμική του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι εκλέγονται τρεις αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, ΝΔ Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ενδυναμώνοντας έτσι τη… φωνή του τοπικού εμπορίου! Ταυτοχρόνως, οι έμποροι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Λάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος έλαβε 126 ψήφους επί συνόλου 131 που ψήφισαν (βρέθηκαν 1 άκυρο και 1 λευκό).

Για το Δ.Σ. έλαβαν: Λάμπης Παπαδόπουλος (επικεφαλής) 126 σταυρούς, Νίκος Αρβανίτης 39, Ιωάννα Δημουλά 69, Κωνσταντίνος Κουλούρης 51, Ιωάννης Λέσης 46 και Αικατερίνη Παπαγιαννοπούλου 21. Εκλέγονται πέντε άτομα.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Παναγιώτης Γεωργακόπουλος 45, Αντώνης Καβάγκας 55 και Κωνσταντίνος Νιγιάννης 51.

Τέλος, για την Ομοσπονδία ΟΕΣΠ &ΝΔ Ελλάδος, εκλέγονται: Ιωάννα Δημουλά 59, Λάμπης Παπαδόπουλος 97 και Σπύρος Σπυρόπουλος 77.

Λάμπης Παπαδόπουλος: ΄΄Επιστρέφουμε δυνατά και γυρίζουμε σελίδα΄΄

Εμφανώς ικανοποιημένος για την ανταπόκριση των συναδέλφων του, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε στo Protionline.gr: ΄΄Γυρίζουμε σελίδα στα θέματα του εμπορικού κόσμου. Τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν. Μέσα από τον νέο δυνατό σύλλογό μας, θα είμαστε εδώ και θα κοιτάζουμε τα προβλήματα κατάματα. Δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν. Και μόνο το γεγονός ότι εκλέγουμε τρεις στην Ομοσπονδία δείχνει τη δυναμική μας.

Επιστρέφουμε δυνατά και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τα προβλήματα των εμπόρων και της αγοράς μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr