background img
banner
banner

Οι αντίπαλοι του Παναιγιάλειου στον 3ο όμιλο που έχει και την Λέσβο

ΈΦΥΓΑΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΗΡΘΑΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΦΩΚΙΔΑ

Το σενάριο που είχε κυκλοφορήσει τελευταία και ήθελε στον 4ο όμιλο όλη την Αττική, τον Πειραιά και την Κρήτη, επαληθεύτηκε στη πράξη. Οι φωνές των σωματείων από τον 4ο όμιλο δεν έπιασαν τόπο. Πλέον εκεί θα έχουμε έναν μεγάλο ανταγωνισμό στην προσπάθεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να παίρνουν …ανάσα μόνο στο ρεπό τους, αφού ο 4ος όμιλος θα είναι τελικά και ο λειψός με 17 ομάδες.

Αυτό διευκολύνει στον 3ο όμιλο τον πρωταθλητισμό της Κορίνθου, που είδε δυνατές ομάδες να αλλάζουν όμιλο και να γίνεται έτσι πιο εύκολος ο στόχος της ανόδου.

Αναλυτικά ο 4ος ΟΜΙΛΟΣ

Αγ. Νικόλαος
Ατσαλένιος
Αρης Πετρούπολης
Γιούχτας Αρχαρνών
Εθνικός Πειραιά
Ηλυσιακός
Θύελλα Ραφήνας
Καραβά
Αστήρ Βάρης
Μανδραϊκός
Μαρκό
Αστέρας Καισαριανής
ΑΟ Νέας Ιωνίας
Ρεθυμνιακός
ΑΟ Τυμπακίου
Χαϊδάρι
Σύνολο δεκαεπτά (17) σωματεία

Επιπλέον ταξίδι στα νησιά

Δεν έφταναν τα ταξίδια σε Ρόδο, Μύκονο και Σύρο, προστέθηκε τώρα και η Λέσβος στα ταξίδια του Παναιγιάλειου, την οποία θα επισκεφτεί δυο φορές για να αντιμετωπίσει Αιολικό και Αιγέα Πλωμαρίου.

Γενικά έπεσε πολύ «μαγείρεμα» από την Επιτροπή Πρωταθλήματος για το πώς θα καταλήξουν οι όμιλοι, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να βρίσκονται ξαφνικά έξω από τα …νερά τους, ψάχνοντας να βρουν τα πραγματικά τους γεωγραφικά κριτήρια.

Φωνές ότι το …καρπούζι δεν κόπηκε στην μέση, αφήνουν αδιάφορη την ΕΠΟ, που κατά την δική της άποψη έκανε το …καλύτερο για τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής.

Ο Παναιγιάλειος θα έχει επίσης φέτος αντιπάλους από την Εύβοια με τα σωματεία Αμαρυνθιακό και Νέα Αρτάκη, το Ευπάλιο Φωκίδας, τον Αστέρα Σταυρού και την Μαλεσίνα Φθιώτιδας, ομάδες από ΕΠΣ που δεν είχε στον όμιλο του τα τελευταία χρόνια και πολύ δύσκολα φανταζόταν ότι θα τους εύρισκε απέναντί του.

Την 18άδα του 3ου ομίλου συμπληρώνουν οι γνωστές από πέρυσι περιοχές, όπως η Ρόδος με ΑΕΡ Αφάντου και Ρόδο, η Σύρος με την Ελλάς, η Μύκονος, η Κόρινθος και το Λουτράκι, ο νεοφώτιστος Μιλτιάδης από την Μεσσηνία, Παναρκαδικός (Αρκαδία), Πανγυθεατικός (Λακωνία) και Παναυπλιακός (Αργολίδα).

Αυξημένα έξοδα στον Παναιγιάλειο

Μια κατηγορία που λέγεται Εθνική αλλά στην ουσία είναι ερασιτεχνική, χωρίς έσοδα, χωρίς βοήθειες και οικονομικά οφέλη, με επιχορηγήσεις της «πλάκας» καταδικάζει σωματεία σε τεράστια έξοδα.

Ζωντανό παράδειγμα ο 3ος όμιλος που υποχρεώνει τον Παναιγιάλειο και όχι μόνο, να τρέχει στα δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στην Λέσβο, να τινάζει στα ύψη το μπάτζετ μόνο και μόνο με τις μετακινήσεις.

Μήπως θα έπρεπε η διοικούσα αρχή του ποδοσφαίρου να δει και να συμμεριστεί το πρόβλημα μετακίνησης, να επιχορηγεί τουλάχιστον περιπτώσεις που περιέχουν τέτοια ταξίδια και τεράστια έξοδα;

Παραμένει «ακέφαλος» ο Αιολικός Μυτιλήνης

Άγνωστο και πλήρη ανασφάλειας παραμένει το μέλλον στον Αιολικό Μυτιλήνης, που ακόμα πασχίζει να σχηματίσει νέα διοίκηση
Έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση για τις 12 Αυγούστου, η οποία δεν αποκλείεται να πάρει παράταση, μειώνοντας έτσι πάρα πολύ επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια ανασύνταξης στο σωματείο της Μυτιλήνης.

Ο 3ος ΟΜΙΛΟΣ για το 2024-25

Παναιγιάλειος
ΑΕΡ Αφάντου
Αιγέας Πλωμαρίου
Αιολικός
Αμαρυνθιακός
Απόλλων Ευπαλίου
Αστέρας Σταυρού
Ελλάς Σύρου
Κόρινθος
Λουτράκι
Μαλεσίνα
Μιλτιάδης
Μύκονος
Νέα Αρτάκη
Παναρκαδικός
Πανγυθεατικός
Παναυπλιακός
Ρόδος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr