background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκε το νέο καταθλιπτικό δίκτυο ύδρευσης στην Αιγείρα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ικανοποίηση επικρατεί στην κοινότητα Αιγείρας για την ολοκλήρωση του έργου ύδρευσης του καταθλιπτικού αγωγού, που έρχεται να επιλύσει τα προβλήματα που παρουσίαζε το δίκτυο για δεκαετίες. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το έργο της αποχέτευσης, εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα συντελέσουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην ανάπτυξη της περιοχής.
Όπως έκανε γνωστό στo Protionline.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγείρας Ηλίας Σταθακόπουλος, ΄΄το έργο παραδόθηκε στις 20 Ιουλίου και μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι αντιμετωπίζονται οι παθογένειες χρόνων΄΄.

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή του, το Συμβούλιο Κοινότητας Αιγείρας, επισημαίνει τα εξής: ΄΄Η Δημοτική Ενότητα Αιγείρας ανακοινώνει τη λειτουργία του νέου εξωτερικού καταθλιπτικού δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού περίπου 1.400.000,00 € σε αντικατάσταση του παλαιού, πέραν 40ετίας δικτύου που παρουσίαζε συνεχόμενες και εκτεταμένες βλάβες.
Σε συνδυασμό με την κατασκευή και μελλοντική λειτουργία των εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης του βιολογικού καθαρισμού η Αιγείρα θα αναβαθμίσει πλήρως τις υποδομές της που θα αποτελέσουν εργαλείο για την ευημερία των πολιτών της αλλα και για τη μελλοντική της ανάπτυξη΄΄.

Και συνεχίζει: ΄΄Το τοπικό συμβούλιο της Δ.Ε. Αιγείρας ευχαριστεί πολύ τους κατοίκους της Αιγείρας για την υπομονή τους και την κατανόηση των δυσκολιών εκτέλεσης τόσο σημαντικών έργων. Την ΔΕΥΑ Αιγιαλείας που κατανόησε ευθύς αμέσως την έκταση και την σημαντικότητα του προβλήματος και προχώρησε στις απαραίτητες μελέτες και ενέργειες για την ένταξη του έργου σε χρηματοδότηση. Την Περιφέρεια Δυτική Ελλάδος για την χρηματοδότηση του έργου και την ανάδοχο εταιρία ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε για την άρτια εκτέλεση του έργου΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr