background img
banner
banner

Οριστικά από την Θύελλα Αιγίου στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Φλώρος

Στις ιδιαίτερα προσεκτικές επιλογές του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες του, ήρθε να προστεθεί και ο 14χρονος Αιγιώτης ποδοσφαιριστής Θανάσης Φλώρος.

Ο νεαρός στόπερ εντοπίστηκε και ήταν υπό παρακολούθηση από τους ανθρώπους του σωματείου της Θεσσαλονίκης, για να δεχτεί την πρόσκληση κατόπιν παρακολούθησης με την Μικτή Αχαΐας και στη συνέχεια αγωνιζόμενος σε 4ήμερο τουρνουά που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο Θανάσης Φλώρος ήταν αυτός που σημείωσε με κεφαλιά το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ απέ Ο νεαρός αμυντικός που μπορεί να αγωνίζεται και σαν μέσος ακολουθεί τα βήματα της γενιάς του, αφού εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές επίσης στην περιοχή μας ήταν ο πατέρας του Νίκος και ο θείος του Δημήτρης Φλώρος.

Αποτελεί ακόμα ένα από τα ταλέντα που βγάζει ο Κυριάκος Αθανασίου από την «δεξαμενή» της Θύελλας Αιγίου, που ανακοίνωσεα«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι άλλος ένας αθλητής μας, μετακομίζει σε πολύ μικρή ηλικία για την super league1 O Αθανάσιος Φλώρος γεννημένος το 2010 ήρθε στην ακαδημία μας στο τμήμα U8 (Αστεράκια) και έδειξε με την ταπεινότητά του, την θέλησή του και την αποφασιστικότητα του, ότι το μέλλον του ανήκει. Έτσι λοιπόν μπαίνει στα σαλόνια της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ένα αντάξιο βήμα με αυτά που έδειξε την φετινή χρονιά.

Ένα βήμα στο όνειρο του. Θανάση Συγχαρητήρια είμαστε σίγουροι και αισιόδοξοι αν συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο, που έδειξες όλα αυτά τα χρόνια, θα δικαιωθείς».
Στην φωτο, η οικογένεια Φλώρου συνόδεψε τον Θανάση στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr