background img
banner
banner

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

Διοικητικό Συμβούλιο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή. Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν την Ε.Ε. θα είναι και οι Επιτροπές Διαιτησίας. Από έγκυρη πηγή γνωρίζουμε ότι ο Αιγιώτης Γιώργος Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος αρχιδιαιτητής, αντικαθιστώντας τον επίσης Αιγιώτη Ανδρέα Τριανταφύλλη.
Ο έμπειρος διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος θεωρήθηκε ικανότερος για την κατάληψη της θέσης του αρχιδιαιτητή και ετοιμάζεται από τώρα να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για το νέο πρωτάθλημα 2024-25.

Στις βραβεύσεις με την κλήρωση πρωταθλημάτων και ο Τάκης Ανδριόπουλος

Ανάμεσα στις βραβεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Σεπτεμβρίου με την ευκαιρία των κληρώσεων στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ κατηγορίας, η ΕΠΣΑ θα τιμήσει και τους αντιδημάρχους αθλητισμού.

Από την περιοχή μας θα είναι ο Τάκης Ανδριόπουλος, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα έχουμε επίσης απονομές βραβείων προς:

-Την «φουρνιά» των ερασιτεχνών χωρίς επαγγελματικό συμβόλαιο, που εκπροσώπησε με επιτυχία την Αχαΐα στο UEFA REGIONS CLUB το 2004 και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων.

-Την Κ19 της Παναχαϊκής που πήρε το κύπελλο στο πρωτάθλημα της Super League 2

-Toν πρώτο σκόρερ της Α΄ κατηγορίας Βαγγέλη Γκάτση.

Τα άλλα θέματα της Παρασκευής και η σύσταση ομίλων

Παράλληλα η Ε.Ε. της ΕΠΣΑ στο διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής θα ασχοληθεί με την σύσταση των ομίλων στις τρεις κατηγορίες, αφού υπάρχουν 2-3 εκκρεμότητες με τον όμιλο που θα πρέπει να τοποθετηθεί κάθε σωματείο σε κάθε κατηγορία.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση στην Γ΄ κατηγορία, στην οποία δεν υπάρχει διάθεση συμμετοχής από κάποια σωματεία, πράγμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Η γιορτή της 7ης Σεπτεμβρίου και το Σούπερ Καπ στη συζήτηση

Τις λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της εορταστικής βραδιάς για την κλήρωση των δυο πρωταθλημάτων (Α΄, Β΄ κατηγορίας) στο «Μετρόπολις» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, θα μελετήσει επίσης η Ε.Ε. της ΕΠΣΑ.

Η διοικούσα ποδοσφαιρική του νομού μας σχεδιάζει μια βραδιά που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παριστάμενους.

Κουβέντα θα γίνει και για το Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ατρόμητο Πατρών και την κυπελλούχο Θύελλα Πατρών, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Θα συσταθεί και η νέα Πειθαρχική Επιτροπή

Τα μέλη της νέας Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΑ θα γίνουν γνωστά την ερχόμενη Παρασκευή, αφού έχουμε κι εκεί κάποιες ανακατατάξεις.

Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Αιγίου ζήτησαν να παίζουν Σάββατο

Με έγγραφό τους προς την ΕΠΣ Αχαΐας, Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Αιγίου ζήτησαν να ορίζονται τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος Σάββατο και όχι Κυριακή.
Τα δυο σωματεία εξυπηρετούνται από το γήπεδο Πλαστήρα, που σημαίνει ότι θα μπει δικλείδα στην κλήρωση του πρωταθλήματος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr