background img
banner
banner

Ο Τάκης Βασιλείου σε… όλα τα μήκη και πλάτη της Αχαΐας

ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ – ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση της οποίας τυγχάνει ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «1 Επιμελητήριο», Τάκης Βασιλείου. Ο Αιγιαλέας υποψήφιος «οργώνει» τον νομό προκειμένου να ενημερώσει εμπόρους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες για τον πραγματικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο φορέας και όλο και περισσότεροι βλέπουν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που μπορεί να ανατρέψει στο σκηνικό, φέρνοντας το Επιμελητήριο Αχαΐας πιο κοντά στις επιχειρήσεις.

Η κάθοδος του κ. Βασιλείου στις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου, είναι προϊόν ώθησης μερίδας επιχειρηματιών, επαγγελματιών και εμπόρων τόσο από την Αιγιάλεια από την οποία προέρχεται ο ίδιος, όσο και από τα Καλάβρυτα, την Πάτρα και τη Δυτική Αχαΐα, αναζητώντας τον άνθρωπο που θα συμβάλει ώστε το Επιμελητήριο να αλλάξει τον προσανατολισμό του και να κάνει το… κάτι παραπάνω για τις επιχειρήσεις – μέλη του. Δραστηριοποιούμενος και ο ίδιος στον επιχειρηματικό τομέα επί σειρά ετών, γνωρίζει από… πρώτο χέρι τα προβλήματα, ενώ προερχόμενος από την Αιγιάλεια, ξέρει πολύ καλά τη δυναμική του τόπου, τον οποίο άλλωστε έχει υπηρετήσει επιτυχώς και από άλλο μετερίζι.

΄΄Είμαστε σε μία διαρκή και ευχάριστη κινητικότητα και κυριολεκτικά, «οργώνουμε» κάθε περιοχή. Προσπαθούμε να συναντάμε και να κουβεντιάζουμε όσο πιο πολύ κόσμο μπορούμε. Η επαφή με τον επιχειρηματικό – επαγγελματικό κόσμο είναι εξάλλου το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας που γίνεται και γι’ αυτό έχουμε βρεθεί από τα πιο ορεινά σημεία των Καλαβρύτων ως και όλη την Αιγιάλεια, ενώ ο επόμενος μεγάλος “σταθμός” μας είναι η Πάτρα΄΄, ανέφερε αρχικά ο κ. Βασιλείου, ερωτηθείς από το Protionline.gr για τη δράση του ίδιου και της επιμελητηριακής παράταξης που έχει δημιουργήσει.

Ουσιώδης η ανταπόκριση

Σε ερώτηση για το ποια είναι η ανταπόκριση των μελών του Επιμελητηρίου και τι διαπιστώνει στις περιοδείες του, τόνισε: ΄΄Πραγματικά η στήριξη είναι τεράστια και σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεται ως και συγκινητική. Ο κόσμος περιμένει πράγματα από το Επιμελητήριο Αχαΐας που μέχρι στιγμής δεν τα έχει δει και δεν τα έχει εισπράξει. Υπάρχει από ορισμένους δυσπιστία, μία… επιφύλαξη για τον ρόλο που μπορεί να παίξει το Επιμελητήριο στις τοπικές εξελίξεις και αυτό το αποδίδω στο ότι δεν γνωρίζουν τον ρόλο που επιτελεί. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει και να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε μπει σε μία νέα, σύγχρονη εποχή και πως ο ρόλος του Επιμελητηρίου δεν είναι απλά για να υπάρχει ως παρουσία, δίχως ενεργό και δραστικό χαρακτήρα, αλλά για να αποτελεί στήριγμα της επιχείρησης σε μία εποχή που τα προβλήματα είναι τεράστια΄΄.

Άλλωστε, ο κ. Βασιλείου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή πως η υποψηφιότητά του έχει στόχο να ενώσει και να αφυπνίσει την επιχειρηματική κοινότητα, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουν περισσότερα για την Αχαΐα και την Αιγιάλεια της ανάπτυξης και της προόδου, όπως χαρακτηριστικά έχει επισημάνει.

Στόχος, η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων

Αναφορικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξής του εν όψει των επερχόμενων εκλογών στον φορέα, ο επικεφαλής της «1 Επιμελητήριο», γνωστοποίησε ότι συγκροτείται αυτό το διάστημα και πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς ο κυρίαρχος στόχος είναι να πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέληση να προσφέρουν. ΄΄Πρέπει να φύγουμε πλέον από τη λογική της μιζέριας. Αυτό θέλω να το αλλάξω και με στεναχωρεί που υπάρχει. Η “ιντριγκαδόρικη” συμπεριφορά ανθρώπων και επιχειρηματιών είναι μία τακτική που δεν την ασπάζομαι και θέλω να απομακρυνθεί. Η επιχειρηματικότητα στη σύγχρονη εποχή έχει μπει πλέον σε άλλη λογική και σε άλλον σχεδιασμό. Οι… παλαιού τύπου χειρισμοί, ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Το πρωτεύον είναι να μπουν «στο παιχνίδι» νέοι άνθρωποι και να χτίσουν γερά θεμέλια στον κλάδο για την επόμενη μέρα. Ευτυχώς, οι νέοι άνθρωποι είναι δίπλα μας και πλαισιώνουν την επιμελητηριακή μας παράταξη΄΄, τόνισε ο κ. Βασιλείου, προσθέτοντας: ΄΄Όσα κάνω, τα κάνω με αγάπη και είμαι ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, ευελπιστώ για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι μπορούμε να το επιτύχουμε΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr