background img
banner
banner

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου και η Τέμενη «βούλιαξε» από κόσμο!

ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Η παραμονή του Δεκαπενταύγουστου χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη μουσική γιορτή –θρησκευτική πανήγυρη, που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση» αλλά και η Κοινότητα Τέμενης, στην πλατεία του χωριού. Ήταν μία βραδιά όπου το κέφι και η όμορφη διάθεση ξεχείλιζαν και άπαντες μοιράστηκαν μοναδικές στιγμές ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το γήπεδο του μπάσκετ ήταν κατάμεστο από κόσμο, με τους διοργανωτές να στήνουν άψογα τη γιορτή και τους παριστάμενους να γεύονται νόστιμα σουβλάκια και δροσερά ποτά.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος Αλέξης Σωτηρόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Συλλόγου να διευρύνει και να αναβαθμίζει τις δράσεις του, λέγοντας πως ΄΄έχουμε καταφέρει να είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δραστήριους συλλόγους και θέλουμε να συνεχιστεί αυτό΄΄. Ευχαρίστησε ακόμη τον πρόεδρο της Κοινότητας Τριαντάφυλλο Λουκόπουλο που, όπως είπε, ΄΄από την ημέρα που έχει αναλάβει καθήκοντα έχουμε μία άριστη συνεργασία κι αυτό μόνο καλό κάνει στο χωριό μας και μας τιμά ιδιαίτερα΄΄.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους μουσικούς Βασίλη Σκανδάμη, Αρετή Δημουλά και Ανδρέα Κολοβό που πλαισίωσαν τη βραδιά και συνέβαλαν τα μέγιστα στο να… απογειωθεί το κέφι. Ο κ. Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που τιμά τις δράσεις του Συλλόγου λέγοντας πως ΄΄αυτό μας δίνει κίνητρο να μπορούμε να συνεχίσουμε. Εσείς είστε το κίνητρο και η δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να προσφέρουμε΄΄.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Λουκόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σύλλογο Τέμενης, λέγοντας μάλιστα πως είναι ο καλύτερος σε όλη την Αιγιάλεια. ΄΄Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα τους, θα βοηθάω όπου μου ζητηθεί και όχι μόνο, για το καλό του χωριού μας΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πολύ γρήγορα η πίστα πλημμύρισε από κόσμο και ο χορός έπαψε μόνο όταν χρειάστηκε να γίνει η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με πλούσια δώρα. Στις εκπλήξεις της βραδιάς και ερασιτέχνες από την Τέμενη που τραγούδησαν, έπαιξαν μουσική και εντυπωσίασαν! Άπαντες ευχήθηκαν «και του χρόνου» δίνοντας υπόσχεση για τον επόμενο Αύγουστο για μία ακόμη πιο κεφάτη και απολαυστική γιορτή. Ως τότε βέβαια, οι δράσεις του Συλλόγου συνεχίζονται και γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr