background img
banner
banner

Πρόταση από Κρήτη στον πρώην μελανόλευκο

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ …ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ»

Στο Καπανδρίτι υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ο Βασίλης Χριστόπουλος, η αγωνιστική του αξία όμως φαίνεται ότι παραμένει ψηλά.Έχει προτάσεις για να επιστρέψει στα γήπεδα ύστερα από το στρατιωτικό του, βλέπει βελτιωμένη και του κινεί το ενδιαφέρον η πρόσκληση του Γιούχτα.

Η ομάδα που ανήκει στον νομό Ηρακλείου και πήρε το όνομά της από το παρακείμενο όρος, πέρυσι έχασε στα παιχνίδια μπαράζ την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ 2 και θα αγωνίζεται τώρα στην Γ΄ Εθνική. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός συνομίλησε με τo Protionline.gr για την πρόταση που έχει από την Κρήτη:

Ακόμα και στη στρατιωτική σου θητεία έρχονται προτάσεις. Πως βλέπεις αυτή που σου έγινε από τον Γιούχτα; Από πότε μπορείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου;
Σίγουρα είναι φυσιολογικό μετά απο κάποιες καλές χρονιές και κυρίως οι τελευταίες χρονιές όπως εξελίχθησαν με την παρουσία μου σε ιστορικές ομάδες με πορεία πρωταθλητισμού στον όμιλο της Αθήνας να έγινα πιο δημοφιλής και να υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων ενώ πραγματοποιώ την στρατιωτική μου θητεία. Βέβαια για να μετουσιωθεί ένα ενδιαφέρον σε συμφωνία θα πρέπει να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, όπως το στρατού και να υπάρχουν κοινά θέλω όσον αφορά τους στόχους, τον ρόλο και φυσικά το οικονομικό.

Όλα αυτά είναι που μου προσφέρει η ομάδα του Γιούχτα, οπότε μόνο θετικά μπορώ να δω αυτή την προοπτική.

Είμαι ευγνώμων στην διοίκηση του Γιούχτα καθώς με συνοπτικές διαδικασίες, μπόρεσε να βρει άμεση λύση και να περιμένω την μετάθεση μου, ώστε να κατέβω στην Κρήτη και να ενσωματωθώ στην ομάδα.

H ομάδα της Κρήτης υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λιγκ 2. Η Γ΄ Εθνική είναι μια κατηγορία που έχεις αγωνιστεί και ξέρεις καλά. Αισθάνεσαι έτοιμος να δικαιώσεις τον Γιούχτα για την επιλογή που είχε στο πρόσωπό σου;
Είναι μια ομάδα που την γνωρίζω καλά, από το προηγούμενο πέρασμα μου από την Κρήτη. Την γνωρίζω και όταν παλεύαμε για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2 όταν ήμουν στον Φωστήρα. Σίγουρα αισθάνομαι έτοιμος, πάντα νιώθω έτοιμος, ειδικά όταν μια ομάδα με πιστεύει σε μια δυσκολη στιγμή, γιατί κακά τα ψέματα όταν είσαι φαντάρος, είσαι δέσμιος, και πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από εσένα, οπότε όλο αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μη μου δίνει κίνητρο και όρεξη για δουλειά.

Τι στόχους προσωπικούς θέτεις για τη νέα σεζόν και αν γνωρίζεις ποιους έχει βάλει η διοίκηση του Κρητικού σωματείου;
Σίγουρα οι στόχοι μου είναι υψηλοί, όπως και της ομάδας. Ο πρωταθλητισμός είναι συνδεδεμένος με αυτήν την κατηγορία πλέον, για οποιαδήποτε ομάδα. Θεωρώ ότι μέσα στη τριάδα είναι ένας εφικτός στόχος και γιατί όχι, να παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Η ομάδα του Γιούχτα έχει όλα τα εχέγγυα και τις υποδομές να το πετύχει.

Εχεις νοσταλγήσει στιγμές που συνεργαζόσουν με τον Παναιγιάλειο; Πως θα σκεφτόσουν ενδεχόμενη πρόταση για την επιστροφή σου στα μελανόλευκα;
Προφανώς η ομάδα της πόλης μου είναι αυτή που με βοήθησε να ανοίξω τα φτερά μου, είχαμε πραγματικά μια πολύ καλή ομάδα, μια πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση και με όλα τα παιδιά που απάρτιζαν την ομάδα. Δύο χρόνια μόνο επιτυχίες που κυρίως οφειλόταν στους προπονητές τον κ. Σπυρόπουλο αλλά και τον κ. Λελούδα, αλλά και των έμπειρων παιδιών που είχαμε στην ομάδα και έδειχναν τον δρόμο όπως του Β. Γκάτση, του Β. Μπουνα, του Π. Παπαδόπουλου αλλά και του Χ. Αθανασόπουλου, σε συνδυασμό με την διοίκηση είχαμε αξέχαστες χρονιές.
Παρακολουθώ την ομάδα και τις εξελίξεις και την υποστηρίζω με οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου. Ευελπιστώ, να γίνει κάποια στιγμή.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr