background img
banner
banner

Πρόταση σε Λουκά και Μακρή από τον Παναιγιάλειο

Με επιλογές από το περυσινό έμψυχο υλικό κινείται παράλληλα με τις μεταγραφές ο Παναιγιάλειος. Φυσικά ενόχληση υπήρξε και εξακολουθεί να υφίσταται στον πρώτο σκόρερ του Παναιγιάλειου και του ομίλου Βαγγέλη Μακρή. Όπως είχε ο ίδιος δηλώσει σε συνέντευξή του στο Protionline.gr, προέχει πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία.

Δεν έχει άδικο πρώτος σκόρερ με τον Αιολικό πρόπερσι, πρώτος και με τον Παναιγιάλειο πέρυσι περιμένει μια καλύτερη κατηγορία και τύχη.
Αντίθετα θετικός παρουσιάζεται για την παραμονή του ο Θόδωρος Λουκάς, ο οποίος αποδείχθηκε μεγάλος μαχητής με σταθερά καλή απόδοση και πολύτιμος σε κάθε παιχνίδι.

Κοντά στον τερματοφύλακα Σαββίδη

Ένας από τους τερματοφύλακες που αναμένεται να ντουμπλάρει τον Γιάννη Μανουσάκη, είναι ο Νεόφυτος Σαββίδης. Υπερασπίστηκε πέρυσι τα γκολπόστ της Εράνης ο 25χρονος Σερραίος τερματοφύλακας, που είχε ξεκινήσει από την Κ20 της Ξάνθης για να παίξει στη συνέχεια σε Θερμαϊκό, Απόλλωνα Παραλιμνίου και Απόλλωνα Πόντου.

Mε γρήγορους ρυθμούς εξελίσσεται το ρόστερ του Παναιγιάλειου

Σε αναμονή για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στον οποίο έχει κάνει κρούση ο Παναιγιάλειος, όπως επίσης και σε άλλους ποδοσφαιριστές που θα καλύπτουν σε σύντομο χρόνο το ρόστερ.
Υπολογίζεται ότι με αυτό τον ρυθμό ο Νίκος Κουρμπανάς θα είναι σε θέση να υπολογίζει στην προετοιμασία της ομάδας από την ερχόμενη εβδομάδα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr