background img
banner
banner

Σε… αναμμένα κάρβουνα έμποροι και επαγγελματίες της Κλ. Οικονόμου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ

Στάση αναμονής τηρούν έμποροι, επαγγελματίες και κάτοικοι των δρόμων πέριξ της Τρίγωνης Πλατείας και της Κλ. Οικονόμου, μέχρι να εκπνεύσει η παράταση που έχει δοθεί από τον δήμο στην κατασκευάστρια εταιρεία του έργου της ανάπλασης. Εξακολουθούν να μιλούν για απώλεια τζίρων εξαιτίας του κλειστού δρόμου και μεταφέρουν παράπονα των επισκεπτών για προβληματική πρόσβαση στο κέντρο.

Οι διαμαρτυρόμενοι για την κλειστή από τις αρχές του χρόνου, οδό Κλ. Οικονόμου, έχουν αναθέσει σε δικηγόρο να εξετάσει τα προβλεπόμενα της μελέτης και των όσων ακολούθησαν, στοιχεία που ήδη έχει λάβει από την Τεχνική Υπηρεσία και αναμένουν την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του έργου, μόλις ολοκληρωθεί η παράταση που έχει δοθεί για να εκτελεστούν συμπληρωματικά έργα. Καταγγέλλουν ωστόσο ότι δεν έχουν παρατηρήσει ούτε εργασίες μισής ώρας από τη στιγμή που δόθηκε η παράταση.

Επιπλέον, αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της κυκλοφοριακής μελέτης, εκφράζοντας επιφυλάξεις για το εάν τα συμπεράσματα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα δεδομένου ότι εκπονήθηκε μέσα σε 15 ημέρες και με δρόμο κλειστό.

Τέλος, μιλούν για φθορές στα μάρμαρα της Τρίγωνης Πλατείας, αναφέροντας πως κατά καιρούς, και όταν ανοίγει η οδός Ασημάκη Φωτήλα, μπαίνουν μέσα στην πλατεία και αυτοκίνητα, ξέχωρα από τα δίκυκλα που είναι εκεί κάθε μέρα…

Ζητούν δε να υπάρξει ένας χαρακτηρισμός της κυκλοφορίας της οδού το συντομότερο δυνατόν για να ξέρουν πώς θα πορευτούν…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr