background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Έναρξη αγωνιστικής περιόδου και Αγιασμός στον Αθηνόδωρο Αιγίου

ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΒΟΥ

Για τις 9 Σεπτεμβρίου 2024 και ημέρα Δευτέρα, στις 5:30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου, είναι προγραμματισμένη η “πρώτη” του αθλητικού συλλόγου στίβου “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς”, με αγιασμό και επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, (εκπροσώπων της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας από το χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και του αθλητισμού), θα επισφραγιστεί η 20χρονη επιτυχημένη πορεία του συλλόγου και θα ανοίξει ένα νέο ιστορικό κεφάλαιο με το επίσημο ξεκίνημα την νέας αθλητικής χρονιάς.

Με τη δυναμική των 77 μεταλλίων σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, των 16 συμμετοχών και των 12 μεταλλίων σε διεθνείς αγώνες, ευχή των ανθρώπων του αιγιώτικου συλλόγου είναι η χρονιά που έρχεται να είναι ακόμη καλύτερη και με ακόμα και μεγαλύτερες διακρίσεις από τους αθλητές της Αιγιάλειας. Διαρκής στόχος της διοίκησης είναι να γευτούν τη χαρά της άθλησης όλο και πιο πολλά νέα παιδιά αλλά και να υπηρετήσει όσους θέλουν να βιώσουν τη ξεχωριστή χαρά της διάκρισης σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εγγραφές και οι προετοιμασίες για τον 6ο Γύρο της λίμνης Τσιβλού που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου. Έναν αγώνα που έχει γίνει θεσμός και αναμένεται πλήθος συμμετοχών από μικρούς και μεγάλους.

Όπως ανακοινώνει ο σύλλογος, για τη δήλωση συμμετοχής θεωρείται ότι κάθε ενδιαφερόμενος συμμετέχει με δική του ελεύθερη βούληση, µε απόλυτη προσωπική του ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα δοθεί μπροστά από τη Λίμνη του Τσιβλού, στο ύψος του χώρου στάθμευσης. Η διαδρομή θα είναι η ίδια για όλους τους αγώνες και θα περιλαμβάνει το γύρο της Λίμνης, στον αγώνα των 10 χλμ. τέσσερις φορές, στον αγώνα των 5 χλμ. 2 φορές και στον αγώνα των 2,5 χλμ. μία φορά. Στον αγώνα των 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Στον αγώνα των 5 χλμ.: Τα παιδιά που έχουν ηλικία από 12 έως και 17 ετών (γενημμένοι/ες από 2012 έως και 2007), καθώς και ενήλικοι δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν την απόσταση των 5 χλμ. άνευ συναγωνισμού.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr