background img
banner
banner

Στο περίμενε για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Νίκος Κουρμπανάς

Πολλά τα εμπόδια αυτή την εποχή στον Παναιγιάλειο που εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, αφού σε κάθε τομέα ξεκινούν όλα από μηδενική βάση.

Χωρίς δελτία και χωρίς υλικό, το γήπεδο δύσκολα θα είναι έτοιμο για χρήση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μεγάλο το τρέξιμο προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα στη ζέστη του Αυγούστου, μήνας δουλειάς και προετοιμασίας.

Αύγουστος ο μήνας της Παναγίας σχολίασε ο Νίκος Κουρμπανάς, ο οποίος ανυπομονεί να συγκεντρωθεί ένα καλό σε αριθμό ρόστερ, για να ξεκινήσει την προετοιμασία.

Δεν γίνεται να πας στην πρώτη με 10-15 παίκτες. Χρειάζεσαι τουλάχιστον πάνω από 20 για να στρωθείς στη δουλειά και να αποδώσεις καρπούς.

Με τον 15αύγουστο κόβονται τα «φτερά» των ποδοσφαιριστών

Είναι αρκετοί αυτοί οι ποδοσφαιριστές που καρτερικά και με ελπίδα περιμένουν προτάσεις από την Super League 2. Μιλάμε για τους παίκτες που κατατάσσονται στο πάνω ράφι της Γ΄ Εθνικής και ελπίζουν να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Με τον καιρό στρέφουν πάλι το βλέμμα τους και τις προσδοκίες τους για μια καλή μεταγραφή στην Γ΄ Εθνική και αυτοί είναι που θα στολίζουν τον καλύτερο «πάγκο» στο μεταγραφικό παζάρι του Αυγούστου.

Εκεί θα πρέπει να ψάξει και να «χτυπήσει» ο Παναιγιάλειος, ώστε να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του και να ανεβάσει την ανταγωνιστικότητά του.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr