background img
banner
banner

Συνέχισε με τρεις ακόμα μεταγραφές ο Παναιγιάλειος

ΆΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΙΑΤΟ

Τις έξι μεταγραφές συμπλήρωσε ο Παναιγιάλειος με τα τρία νέα πρόσωπα που ήρθαν να προστεθούν στα ισάριθμα που είχαν ήδη ανακοινωθεί από τη μελανόλευκη διοίκηση.
Όπως είχαμε πάλι αναφερθεί, το ρόστερ του Παναιγιάλειου θα πρέπει να συγκεντρώνεται σύντομα, για να είναι έτσι σε θέση και ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς να ξεκινήσει την προετοιμασία.

«Εκλεισε» ο Λιάτος

Έχουν ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις με τους παίκτες από το περυσινό ρόστερ, για τους οποίους δείχνουν ενδιαφέρον διοίκηση και τεχνική ηγεσία. Κάθε αρχή και δύσκολη και αυτό μπορεί μέχρι σε ένα σημείο να δημιουργεί αμφιταλαντεύσεις στους ποδοσφαιριστές για την τελική τους απόφαση.

Παράλληλα να θα πρέπει να θυμίσουμε ότι το περυσινό μπάτζετ είχε ανέβει αρκετά ψηλά, αφού οι συμφωνίες των ποδοσφαιριστών κυμάνθηκαν σε ψηλά επίπεδα.

Ένας από τους ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές της πόλη μας ο Παύλος Λιάτος, στάθηκε άτυχος πέρυσι με τον τραυματισμό του, έδειξε όμως στα τελευταία παιχνίδια που συμμετείχε ότι έβρισκε τα πατήματά του και αναμένεται να αποδειχθεί πολύτιμος στον Παναιγιάλειο για μια ακόμα σεζόν.

Για τον Αιγιώτη μέσο η διοίκηση του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 23χρονο μέσο Παύλο Λιάτο.
Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει τα μελανόλευκα και αυτήν τη σεζόν. Στο περσινό πρωτάθλημα ο Παύλος Λιάτος έπαιξε δώδεκα συνολικά παιχνίδια με 341 λεπτά συμμετοχής πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο τραυματισμός του μόλις στην 1η αγωνιστική τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για περισσότερο από τρεις μήνες.
Ευχόμαστε φέτος να είναι υγιής και να βοηθήσει τον σύλλογό μας να πετύχει τον στόχο της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

Επιθετικός από Βενεζουέλα στις πρόσφατες προσθήκες

Μετά τον Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό Μουριέλ Κρουζ, στον Παναιγιάλειο ήρθε να προστεθεί ακόμα ένας Λατίνος. Πρόκειται για τον 32 Ενρίκε Εσπινόζα (κεντρική φωτό) από την Βενεζουέλα, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας. Σχετικά το ΔΣ του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επιθετικό από τη Βενεζουέλα Carlos Enrique Espinoza. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του συλλόγου μας μετά την παρουσία του στο σλοβάκικο πρωτάθλημα με την PFK Piešťany. Έχει πλούσιο βιογραφικό κάθως έχει συγκεντρώσει πάνω από 150 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Βενεζουέλας, του Ισραήλ και της Σλοβακίας. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας κι ευχόμαστε να έχει υγεία ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακόμα δυο νεαροί ήρθαν στον Παναιγιάλειο

Μετά τον 18χρονο στόπερ Μπάμπη Σταθόπουλο που έπαιζε πέρυσι στον Αρη Πατρών, ήρθαν να προστεθούν στον Παναιγιάλειο ακόμα δυο νεαροί.

Η υποχρέωση της συμμετοχής δυο νεαρών στην 11άδα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, στρέφει τον Παναιγιάλειο στην αναζήτηση ταλέντων, που θα είναι ικανοί να καλύψουν τις θέσεις που θα τους επιλέξει η τεχνική ηγεσία με τον καλύτερο τρόπο.

Οι νεαροί που αποκτήθηκαν από τον Παναιγιάλειο είναι ο 19χρονος Γεράσιμος Σπυράτος που ξεχώριζε στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννενα.
Επίσης ο 18χρονος τερματοφύλακας Χριστόφορος Σαμπάνης που ήρθε από την Προοδευτική, ομάδα που δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Παναιγιάλειου για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει δύο ακόμα προσθήκες, τον 19χρονο Γεράσιμο Σπυράτο και τον 18χρονο Χριστόφορο Σαμπάνη. Ο αριστερός μπακ Γεράσιμος Σπυράτος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 2005 και για τη φετινή σεζόν θα ντυθεί στα μελανόλευκα μετά τη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννενα Κ.19.
Ο τερματοφύλακας Χριστόφορος Σαμπάνης γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 2006, έχει ύψος 1,85 και έρχεται στον σύλλογό μας από την Προοδευτική. Να θυμίσουμε πως στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχει υποχρεωτική συμμετοχή “μικρών” γι’ αυτό η ομάδα μας ενισχύεται και σε αυτόν τον τομέα. Καλωσορίζουμε τα δύο παιδιά στη μεγάλη οικογένεια του Παναιγιαλείου και ευχόμαστε υγεία ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί τους φετινούς μας στόχους.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr