background img
banner
banner

Τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το έργο επισκευής σχολικών κτιρίων

ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ – ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Νέα παράταση ως τις 29 Νοεμβρίου, ενέκρινε ο δήμος για το έργο επισκευής σχολικών κτιρίων, με την ανάδοχο τεχνική εταιρεία να έχει ολοκληρώσει το 80% του αντικειμένου. Η συνολική δαπάνη του έργου είναι 324.736 € και είχε προθεσμία περαίωσης 240 ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή έως τις 29 Μαρτίου 2024. Η πρώτη παράταση που δόθηκε ήταν τετράμηνη και εξέπνευσε στις 29 Ιουλίου, με την εταιρεία να ζητά και να λαμβάνει νέα τετράμηνη παράταση. Υπενθυμίζεται ότι το έργο επισκευής σχολικών κτιρίων δήμου Αιγιαλείας αφορά σε επισκευαστικές εργασίες που πραγματοποιούνται σε σχολικά κτήρια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

Τι περιλαμβάνει

Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες που πραγματοποιούνται για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι: Αντικατάσταση του βορειοανατολικού τμήματος της στέγης στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, μόνωση στην πλάκα οροφής στο Γυμνάσιο Διακοπτού, κατασκευή τοιχίου περιφράξεις στη βόρεια πλευρά του αύλειου χώρου στο τμήμα που συνορεύει με την ιδιοκτησία της Ιεράς Μητροπόλεως στο 1ο ΓΕΛ Αιγίου και επισκευή στη στέγη του τμήματος που βρίσκονται τα γραφεία των καθηγητών και μίας αίθουσας στο 2ο ΓΕΛ Αιγίου.

Σε ό,τι αφορά την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η εργολαβία περιλαμβάνει: Την ανακατασκευή τουαλετών μαθητών, εκπαιδευτικών καθώς και κατασκευή τουαλετών ΑμεΑ στο Δημοτικό Σχολείο Ελίκης, εσωτερικούς χρωματισμούς στο πέτρινο κτίριο στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού, αποκατάσταση φθορών στο αμφιθέατρο λόγω υγρασίας, διαμόρφωση εισόδου οχημάτων και εξωτερικούς χρωματισμούς στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, ανακατασκευή τουαλετών μαθητών καθώς και κατασκευή τουαλετών εκπαιδευτικών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, επισκευή επιχρισμάτων στη μαρκίζα της εισόδου του κτιρίου και εξωτερικούς χρωματισμούς στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου και εσωτερικούς χρωματισμούς στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Ήδη, τα αποτελέσματα της εργολαβίας είναι εμφανή σε σχολικές μονάδες ενώ στο σύνολό τους, οι εργασίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των σχολικών κτιρίων και κατ’ επέκτασιν την ποιότητα της καθημερινότητας για μαθητές και εκπαιδευτικούς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr