background img
banner
banner

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στη Β΄ κατηγορία και η Φλόγα Ροδιάς

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Ακόμα ένα σωματείο της Αιγιάλειας έρχεται να προστεθεί στην λίστα της Β΄ κατηγορίας. Δεν δήλωσε συμμετοχή ο Αχαϊκός, η πρώτη επιλαχούσα Φλόγα Κ. Καστριτσίου δεν δέχτηκε την πρόσκληση για να αγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία, προτιμώντας να διατηρηθεί στην Γ΄ κατηγορία. Επόμενα σωματεία στην σειρά για να κερδίσουν την άνοδο ήσαν η ΑΕΚ Πατρών που με τη σειρά της έδειξε αρνητική στάση, η Φλόγα Ροδιάς από τον όμιλο Αιγίου και ο Ρομαϊκός από τον όμιλο Πάτρας.

Δυναμώνει η συμμετοχή της Αιγιάλειας στην Β΄ κατηγορία

Το σωματείο της Ροδιάς ήταν αυτό που αποδέχτηκε την πρόσκληση, βλέποντάς στην σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει μια κατηγορία.

Στο ΔΣ της Φλόγας γνωρίζουν ότι η θετική τους απάντηση τους θέτει εκτός πλάνου, τους υποχρεώνει σε μια ανασύνταξη δυνάμεων και προγραμματισμού, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τον λίγο χρόνο που απομένει για κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Μια σειρά μεταγραφών που είχε ξεκινήσει θα συνεχιστεί με στόχο να έρθουν ακόμα περισσότεροι παίκτες και με εμπειρία στην κατηγορία. Στις προσπάθειες της διοίκησης συμμετέχει ενεργά η τεχνική ηγεσία με τους προπονητές Αρη Πατσόπουλο και Ηλία Δημόπουλο να διευρύνουν τώρα τις επαφές τους με υποψήφιους για την ομάδα ποδοσφαιριστές.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr