background img
banner
banner

Τουλάχιστον τρεις με τέσσερις ακόμη μεταγραφές θα κάνει ο Αστέρας Τέμενης

ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑΣ

Τρεις εβδομάδες πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, το ρόστερ του Αστέρα Τέμενης σταδιακά “γεμίζει” και μετά τις δύο τελευταίες προσθήκες έφτασε στους 8 αθλητές.
Έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Πέτροβιτς, Γκάτζιος, Μπίρμπας, Σακελλαρόπουλος, Δούβος, Βαγενάς, Καρακάσης και Τσιμπούκης, απομένει η ανακοίνωση και για τους Καραγγελή, Τσουλέα, ενώ ο Αστέρας Τέμενης μέχρι τώρα έχει αποκτήσει έξι παίκτες και συγκεκριμένα τους Λευτέρη Ιατρόπουλο, Κεκερή, Κούτρα, Ανδρικόπουλο, Μανωλάκη, Κανελλάκη και έχουν ανανεώσει οι Βουρνάς και Σταθακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτηθούν ακόμη τρεις με τέσσερις αθλητές κυρίως στην περιφέρεια και ίσως ένας ακόμη στη θέση “5” μετά την απόκτηση του Μανωλάκη που είναι ο μοναδικός κλασικός σέντερ στην ομάδα. Ο Αστέρας δείχνει πλήρης στις θέσεις “3” και “4” με τους Κούτρα, Σταθακόπουλο, Κεκερή και Ιατρόπουλο αλλά για την περιφερειακή γραμμή θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες.

O Aστέρας Τέμενης ευχαριστεί για την προσφορά του τον Κώστα Μπαλτζώη

Ο Κώστας Μπαλτζώης αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή στον ιστορικό Απόλλωνα Πατρών και η διοίκηση του Αστέρα Τέμενης με την παρακάτω ανακοίνωση τον ευχαριστεί για την εξάχρονη προσφορά του στην ομάδα.
“Ο Αστέρας Τέμενης ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Μπαλτζώη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σαν παίχτης (2018-21), όσο και σαν μέλος του προπονητικού μας επιτελείου τα τελευταία χρόνια. Ο Κώστας υπήρξε σημαντικό μέλος της ομάδας, “ψυχή των αποδυτηρίων” και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του για να είμαστε εκεί που είμαστε σήμερα. Φίλε Κώστα, σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή, την οικογένεια, αλλά και την προπονητική σου καριέρα που έχει ξεκινήσει”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr