background img
banner
banner

Φωτιά σε κινούμενο όχημα στη νέα εθνική οδό στο ύψος της Τράπεζας

ΑΜΕΣΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΟΒΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ

Στις φλόγες τυλίχθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, φορτηγό που κινείτο τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, το απόγευμα, στη νέα εθνική οδό στο ύψος της κοινότητας Τράπεζας. Αμέσως ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο, θέτοντας τη φωτιά υπό έλεγχο περίπου μισή ώρα αργότερα και χωρίς να εξαπλωθεί στη γύρω έκταση.

Συγκεκριμένα, στο σημείο βρέθηκαν όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας με επικεφαλής τον διοικητή Ανδρέα Ζαφειρόπουλο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου με συντονιστή τον υποδιοικητή Λεωνίδα Χαγιάννη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό φέρεται να μετέφερε ρούχα όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε τη φωτιά, σταμάτησε το όχημα και εξήλθε.

Ευτυχώς, η άμεση επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα να μην «φύγει» η φωτιά. Κάηκε μόνο το πρανές του δρόμου και οι φλόγες υποχώρησαν, ενώ το σημείο φυλασσεται.

Σημειωτέον ότι εξαιτίας του συμβάντος διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, με την αποκατάστασή της να καθίσταται εφικτή περίπου είκοσι λεπτά πριν τις 7.00.

Το όχημα κάηκε ολοσχερώς. Όσο για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς, ερευνώνται από την Πυροσβεστική.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr