background img
banner
banner

ΧΡ. ΓΟΥΤΟΣ: «Το κενό που αφήνεις, φίλε Θανάση, είναι δυσαναπλήρωτο»

Με αφορμή την απώλεια του συμπολίτη μας, πρώην Αντιδημάρχου, Θανάση Πλιατσικούρα, ο επικεφαλής της «Αιγιάλεια, Μαζί για το Αύριο», Χρήστος Γούτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του φίλου και αξιαγάπητου συμπολίτη μας, Θανάση Πλιατσικούρα, βυθίζει σε θλίψη, εμένα προσωπικά και όλη την τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας, όλους όσοι τον γνώρισαν από κοντά και είχαν την τύχη να συναναστραφούν μαζί του, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και οράματα για την Αιγιάλεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση που με ικανότητα και ήθος υπηρέτησε ο ίδιος.

Ο Θανάσης, υπήρξε πάνω απ’ όλα ένας στενός και σημαντικός φίλος με τον οποίο η τελευταία συνομιλία μας για τον προγραμματισμό μιας ακόμα συνάντησής μας, ήταν λίγο πριν το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του και την είσοδο του στο Νοσοκομείο.

Δυστυχώς, «έφυγε» από κοντά μας ένας ένθερμος υπερασπιστής της συλλογικής προσπάθειας και των «μαχών» για το κοινό καλό. Ένας ενεργός συμπολίτης, αγνός οραματιστής, ανιδιοτελής Αυτοδιοικητικός.

Ένας στενός φίλος και υποστηρικτής «πρώτης γραμμής» της προσπάθειας της παράταξής μας, «Αιγιάλεια, Μαζί για το Αύριο», την οποία στήριζε και βοηθούσε με τις καθοριστικές γνώσεις και απόψεις του.

Το κενό που αφήνεις, φίλε Θανάση, είναι δυσαναπλήρωτο. Αλλά μένουν πίσω, να σε κρατούν ζωντανό στη μνήμη και στις καρδιές μας, τα οράματα σου και το στίγμα σου ως πολίτης και ως άνθρωπος, ως Αυτοδιοικητικός αφοσιωμένος στην υπηρεσία της Κοινωνίας με γνώμονα την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων του τόπου μας, την πρόοδο και την ευημερία της Αιγιάλειας.

Θα είσαι πάντα στο μυαλό και στις καρδιές μας…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου, στη σύζυγο σου και στα αξιαγάπητα παιδιά σου».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr