background img
banner
banner

«3on3 Ακράτας», το τουρνουά μπάσκετ που έγινε θεσμός

Το ετήσιο ραντεβού στην Ακράτα με τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου και  ολοκληρώθηκε στις 18 του μήνα με μεγάλη επιτυχία. Τρεις ημέρες έντονης μπασκετικής δράσης στο ανοιχτό γήπεδο του Γυμνασίου Ακράτας με ερασιτέχνες αθλητές ηλικίας από 10 ετών έως 40+ που έλαβαν μέρος προσφέροντας θέαμα αλλά και τον καλύτερό τους εαυτό.

Το τουρνουά διοργάνωσαν η τοπική Κοινότητα Ακράτας με τον γνωστό παίκτη και προπονητή Δημήτρη Κατωπόδη και τον Βασίλη Παπαβασιλείου, ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου “Εν σώματι”.

Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, από λάτρεις του μπάσκετ που έπαιζαν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το αγαπημένο τους άθλημα αλλά ήθελαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Να παίξουν και με άλλους αθλητές, από άλλες πόλεις, δημιουργώντας ένα τουρνουά 3Χ3 και τελικά κατάφεραν όλοι μαζί να κάνουν μια εκδήλωση την οποία περιμένουν κάθε χρόνο με ανυπομονησία.

Οι Νικητές σε όλες τις κατηγορίες:

Under 13: Freak throws

Under 16:ΑΟΞ

18+. : Redeem team

35+ : ΚΑΠΑ

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Γιάννη Παπαβασιλείου την KPC Finance και την Real consulting για την χορηγία των βραβείων και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και την Cava Τσάλαφος για τα νερά. Επίσης, τον Γιάννη Τολιο και τον Χρήστο Ασημακόπουλο (πρώην και νυν πρόεδρο της κοινότητας)  που έκαναν τα πάντα και τις τρεις χρονιές για να είναι το γήπεδο και ο χώρος του γυμνασίου έτοιμος και καθαρός και την ΕΠΟΜΕΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ που παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τραυματισμού των αθλητών.

Την διαιτολόγο – διατροφολόγο Παναγιώτα Ράλλη που ήταν και φέτος στο τουρνουά δίνοντας συμβουλές σωστής διατροφής στους αθλητές αλλά και τους θεατές.

Επίσης, ευχαριστούν τα τοπικά καταστήματα που προσέφεραν οικονομική βοήθεια, ενώ ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στα μέλη της γραμματείας Φαίη Παπαβασιλείου, Σήλια Παπαβασιλείου, Ναταλία Παπαβασιλείου, Γιάννη Μπλατσιώρη, Ανδρέα Σταύρου και τον φωτογράφο Άγγελο Σταύρου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr