background img
banner
banner

6η Γιορτή Κολύμβησης από τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 

Στα πλαίσια των καθιερωμένων ετήσιων αθλητικών εκδηλώσεων του τμήματος κολύμβησης της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στο δημοτικό κολυμβητήριο Αιγίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 6η Γιορτή Κολύμβησης.

Όλα τα παιδιά του τμήματος κολύμβησης συμμετείχαν σε αγωνίσματα, έπαιξαν παιχνίδια και σκυταλοδρομίες και έλαβαν όλοι αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους. Ήταν μία πολύ όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά αλλά και στους γονείς, που χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Οι άνθρωποι του αιγιώτικου συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για όλη την πορεία της φετινής προπονητικής περιόδου κολύμβησης και νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα απ’ όλα στα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στους γονείς τους.

Η εξέλιξη της κολυμβητικής δεινότητας των παιδιών και η όλο πιο ευχάριστη και οικεία επαφή τους με το υγρό στοιχείο γέμισε όλους χαρά, αισιοδοξία και ευθύνη για περισσότερες δράσεις.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για τον σύλλογο για τους επόμενους μήνες, με μικρές διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα και όσο το επιτρέψει ο καιρός.

Θυμίζουμε, ότι στους Θερινούς αγώνες κολύμβησης που έγιναν στην Πάτρα το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου, συμμετείχε η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου με την Τίντα Δέσποινα στα 100μ πρόσθιο, στην προαγωνιστική κατηγορία και τον Τίντα Ανδρέα , στα 50μ. ελεύθερο, στην κατηγορία ΜΙΝΙ. Παρά την ελλιπή περίοδο προετοιμασίας και οι δύο μικροί κολυμβητές πέτυχαν ατομικά ρεκόρ μιας και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις. Στη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, προετοιμάζουν μεθοδικά και νέους αθλητές-τριες, ώστε σιγά σιγά να αποκτήσουν εμπειρία σε κολυμβητικούς αγώνες.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr