background img
banner
banner

«6ος Γύρος της Λίμνης Τσιβλού»: Η επόμενη μεγάλη φετινή εκδήλωση του Αθηνόδωρου

ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

O Δήμος Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», διοργανώνει τον Αγώνα Δρόμου, “6ος Γύρος της Λίμνης Τσιβλού” 10 χλμ. για ενήλικες και δύο παράλληλους αγώνες δρόμους 5 και 2,5 χλμ. για παιδιά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 με ώρα έναρξης 10:30 π.μ με διαδρομή εξ ολοκλήρου χωμάτινη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της επίπεδη, με ανηφορική κλίση σε μικρό μήκος της και με μικρή υψομετρική διαφορά.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα δοθεί μπροστά από τη Λίμνη του Τσιβλού, στο ύψος του χώρου στάθμευσης. Η διαδρομή θα είναι η ίδια για όλους τους αγώνες και θα περιλαμβάνει το γύρο της Λίμνης, στον αγώνα των 10 χλμ. τέσσερις φορές, στον αγώνα των 5 χλμ. 2 φορές και στον αγώνα των 2,5 χλμ. μία φορά.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Στον αγώνα των 10 χλμ.: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Στον αγώνα των 5 χλμ.: Τα παιδιά που έχουν ηλικία από 12 έως και 17 ετών (γενημμένοι/ες από 2012 έως και 2007), καθώς και ενήλικοι δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν την απόσταση των 5 χλμ. άνευ συναγωνισμού.

Στον αγώνα των 2,5 χλμ.: Τα παιδιά που έχουν ηλικία έως και 11 ετών (γεννημένοι/ες έως και 2013), καθώς και μεγαλύτεροι και ενήλικοι που επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν την απόσταση, άνευ συναγωνισμού.

Σε όλους τους αθλητές – δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Κύπελλο Θα δοθεί στον πρώτο και στην πρώτη κάθε κατηγορίας και μετάλλια διάκρισης στον πρώτο-η, δεύτερο-η και τρίτο-η κάθε κατηγορίας. Στον αγώνα των 2,5 χλμ. το κύπελλο και τα μετάλλια των τριών πρώτων θέσεων θα δοθούν μόνο στους γεννημένους-ες έως και το 2013 (ηλικίας έως και 11 ετών), ενώ στον αγώνα των 5 χλμ το κύπελλο και τα μετάλλια των τριών πρώτων θέσεων θα δοθούν μόνο στους γεννημένους-ες έως και το 2007 ηλικίας έως και 17 ετών).

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην πλατφόρμα στη διεύθυνση: https://forms.gle/hQ3CmaahyqUbGvQt6

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 ή και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχής δρομέων, προκειμένου να τυπωθούν εγκαίρως τα ονόματα των αγωνιζομένων επάνω στους αριθμούς συμμετοχής και να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση σε σχέση με τις προσφερόμενες παροχές προς τους δρομείς ,(έπαθλα τροφοδοσία κλπ.)

Ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων: Τριακόσιοι (300) δρομείς συνολικά για τους αγώνες των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr