background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπαλατής στην Αιγείρα / Ακράτα

ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Για τις ομάδες της περιοχής μας πλησιάζουν τα πρώτα φιλικά παιχνίδια και οι προπονητές επικεντρώνονται στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία, για να βγάλουν οι παίκτες μια καλή εικόνα στις φιλικές τους αναμετρήσεις.

Φυσικά και οι παίκτες από την δική τους πλευρά σκοπεύουν να τα δώσουν όλα, έτσι ώστε να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και να βάλουν πλώρη για μια βασική θέση στην 11άδα.

Στις 21 Αυγούστου το πρώτο φιλικό για Αιγείρα / Ακράτα

Στις 21 Αυγούστου είναι το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό της Αιγείρας / Ακράτας, το οποίο θα το δώσει εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Δερβενίου. Με την ομάδα της Κορινθίας υπάρχουν καλές σχέσεις, είχαμε μάλιστα και τις ανταλλαγές ποδοσφαιριστών. Πήγε στον Αστέρα ο Ανδρέας Τσεκούρας, ήρθαν στην Αιγείρα / Ακράτα οι: Ασπρούκος, Ευφραιμόπουλος.

Να λάβει τα ασφαλέστερα συμπεράσματα θέλει ο τεχνικός Βασίλης Μπαλατής (φωτο από προπόνηση). Καινούριος στο σωματείο της ανατολικής Αιγιάλειας αφού υπηρετούσε τον Ατλα στην Πάτρα, γνωρίζει κάποιους παίκτες, θέλει να τσεκάρει τις ατομικές τους επιδόσεις αυτή την χρονική περίοδο, όπως επίσης τη σχέση που θα παρουσιάσουν στο ομαδικό σύνολο.

Δυο φιλικά προετοιμασίας κάθε εβδομάδα

Βαρύ το πρόγραμμα με τα φιλικά προετοιμασίας αφού το σωματείο της Αιγείρας / Ακράτας θα κληθεί να βγάλει εις πέρας σχεδόν δυο παιχνίδια την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα των φιλικών της Αιγ.Ακράτας
21/08 Αιγείρα / Ακράτα – Δερβένι
24/08 Θύελλα Αιγίου – Αιγ./Ακράτα
31/08 Πέλοπας Κιάτου – Αιγ./Ακράτα
04/09 Θύελλα Π. – Αιγείρα / Ακράτα
07/09 Αιγ./Ακράτα – Θύελλα Αιγίου
11/09 Αιγ./Ακράτα – Πέλοπας Κιάτου
14/09 Ροΐτικα – Αιγείρα / Ακράτα

Στις 24 Αυγούστου το πρώτο φιλικό της Θύελλας Αιγίου

Η Θύελλα Αιγίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της στο γήπεδο Πλαστήρα. Θα αντιμετωπίσει την Αιγείρα / Ακράτα που θα είναι περισσότερο έτοιμη, αφού ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία και θα έχει δώσει ένα φιλικό.

Αρκετά νέα παιδιά θα έχει στη σύνθεσή της η Θύελλα Αιγίου, κάτι που είδαμε να ισχύει και πέρυσι στην Α΄κατηγορία, πόσο μάλλον στη Β΄ κατηγορία που θα αγωνίζεται στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου θα κληθεί να κάνει επιλογές, αλλά και να δώσει πολλές ευκαιρίες που είναι απαραίτητες στους νεαρούς αθλητές.

Στις 21 Αυγούστου αρχίζουν προετοιμασία στα Καλάβρυτα

Με το νέο βοηθητικό γήπεδο να έχει παραδοθεί και να έχει δοθεί σε χρήση στην ΑΕ Καλαβρύτων, ο προπονητής της ΑΕΚ Κωστής Βλάχος θα έχει τώρα περισσότερες επιλογές για τις προπονήσεις του. Αυτές ξεκινούν στις 21 τρέχοντος και ακολουθεί το πρώτο φιλικό στο τέλος του μηνός με την ΑΕ Αιγίου. Φιλικό με την Θύελλα Αιγίου θα δώσει η ΑΕΚ στις 14 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πλαστήρα.

Δυο και …σήμερα για τις δηλώσεις συμμετοχής Α΄ και Β΄ κατηγορίας

Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Αυγούστου είναι η τελευταία ημερομηνία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων Α΄ και Β΄ κατηγορίας, αφού για την Γ΄ κατηγορία οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν στις 23 τρέχοντος.

Κανένα νεότερο για το τι σκοπεύει να κάνει ο Ατρόμητος Λάππα, με την πιθανότητα να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας όλο και να αυξάνεται. Σε αναμονή η ΕΠΣ Αχαΐας περιμένει και την Παρασκευή, πριν δώσει πρόσκληση για να καλυφτεί η θέση της ομάδας του Λάππα, από τα επιλαχόντα σωματεία.

Αν δεν δεχτεί ο Αχιλλέας Καμαρών να πάρει το εισιτήριο ανόδου για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, σειρά παίρνει το Λιμνοχώρι και …βλέπουμε.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr