background img
banner
banner

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρώτος επιλαχών ο Αχιλλέας Καμαρών

Τελευταία μέρα για την δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, χωρίς να έχουμε το σίγουρο ότι θα ακολουθήσει θετική κίνηση από όλα τα σωματεία του νομού μας.
Πρώτος και καλύτερος ο Ατρόμητος Λάππα που μέχρι και χτες δεν είχε δώσει σημεία …ζωής. Το ερώτημα εδώ δεν είναι μόνο αν το σωματείο του Λάππα δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά αν δεν γίνει αυτό, τότε θα αποφασίσει να κατέβει σε μια άλλη μικρότερη κατηγορία;

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας από την επόμενη κιόλας μέρα θα μοιράσει προσκλήσεις σε σωματεία που έχουν τον πρώτο λόγο για να καλύψουν τυχόν κενά.
Ο Αχιλλέας Καμαρών θα έχει τον πρώτο λόγο, για να αποφασίσει αν θέλει να πάρει το …δώρο για να αγωνιστεί σε μια μεγαλύτερη κατηγορία.

Από την δυτική Αιγιάλεια δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις τους, αφού θεωρούν ότι αν αυτή την στιγμή είναι θετικοί σε μια τέτοια απόφαση, θα έχουν κάποια μειονεκτήματα.
Πρώτον ότι το πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν δομήθηκε πάνω στην Β΄ κατηγορία και δεύτερον τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά περιορισμένα για μεταγραφές, για προετοιμασία, για μια γενική συστράτευση σε κάθε τομέα που αφορά το σωματείο των Καμαρών.

Τι θα γίνει αν απαντήσει αρνητικά ο Αχιλλέας;

Στις 10 του τρέχοντος μηνός θα πρέπει να έχει πάρει θέση ο Αχιλλέας Καμαρών. Θα δεχτεί ή όχι την πρόσκληση ανόδου στην Α΄ κατηγορία;
Στην περίπτωση που αποδειχθεί αρνητικός, σειρά παίρνει ο Ατλας που όμως έχει σε πρώτο λόγο αρνηθεί μια θέση στην Α΄ κατηγορία, αφού οι εμπειρότεροι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και θα βασιστεί πάνω σε μικρούς ποδοσφαιριστές.
Μετά έχουμε Λιμνοχώρι, ΑΕ Αιγίου, Πάτρα 2005, όλο και κάποιο σωματείο θα «γλυκαθεί» σε μια πρόσκληση για την Α΄ κατηγορία.
Πρώτος όμως θα μιλήσει ο Αχιλλέας Καμαρών.

Μάλλον για την Α΄ κατηγορία θα δηλώσει ο Αρης Πατρών

Μια ιστορική και περήφανη ομάδα όπως είναι ο γεμάτος προβλήματα φετινός Αρης Πατρών, δεν θα πέσει πιο χαμηλά από την Α΄ κατηγορία.
Εκεί ανήκε και πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια, εκεί θα συνεχίσει με ότι εφόδια έχει τώρα στη διάθεσή του, αφού μετά την παραίτηση του προέδρου Αρη Ρούσου άλλαξαν πολλά στο οικονομικό και διοικητικό σκέλος του Αρη.

Δεν αποκλείονται άλλες εκπλήξεις

Εκτός από την απόφαση του Ατρόμητου Λάππα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε άλλες τυχόν εκπλήξεις σε συμπεριφορές σωματείων.
Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται ύστερα από τις μηδενικές κινητοποιήσεις που παρουσιάζουν ομάδες σε προγραμματισμό και θα έχουν πολύ δύσκολο έργο να παίξουν στα ίσα και να υπερασπιστούν την κατηγορία που ανήκουν.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr