background img
banner
banner

«Dream away» και το… όνειρο μόλις ξεκίνησε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ

Το 1ο «Dream away festival» ξεσήκωσε τους νέους και πέρασε στην ιστορία, προσελκύοντας περισσότερα από 3.000 άτομα, αποτελώντας ταυτόχρονα παρακαταθήκη για τα επόμενα που θα έρθουν. Το βράδυ της 4ης Αυγούστου, λίγο πριν τη δύση του ήλιου, ξεκίνησε η πιο δυνατή στιγμή του σύγχρονου πολιτισμού στο φετινό καλοκαίρι, με διάσημους παγκοσμίως Djs να… δημιουργούν μοναδικές ρυθμικές στιγμές, που ντόπιοι και επισκέπτες λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα θυμούνται για καιρό.

Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα και σε όσους δεν γνώριζαν, να μυηθούν στους ήχους της παγκόσμιας μουσικής που ενώνει ανθρώπους από κάθε χώρα. Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι το φεστιβάλ, να και διοργανώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, αποτέλεσε την αφορμή να βρεθούν στην περιοχή νέοι από άλλες πόλεις, να διαμείνουν και να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Είναι χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος: ΄΄Το Φεστιβάλ σημείωσε τεράστια επιτυχία και προσέλκυσε περισσότερα από 3.000 άτομα, ενώ οι μισοί ήταν από άλλες περιοχές που ήρθαν γι’ αυτό και το συνδύασαν με το να γνωρίσουν την Αιγιάλεια. Εκτός από το να περάσουν καλά οι νέοι άνθρωποι, η γνωριμία με την περιοχή μας ήταν ένας ακόμη στόχος που επετεύχθη. Επιπλέον, τα καταστήματα γέμισαν με κόσμο και ωφελήθηκε η ευρύτερη περιοχή΄΄.

Διοργάνωση εφάμιλλη με αυτές του εξωτερικού

Ως προς τη διοργάνωση, όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν, όσο και για τις υποδομές, τον ήχο, καθιστώντας το «Dream away festival», εφάμιλλο αντίστοιχων διοργανώσεων του εξωτερικού.

Βάζουν… πλώρη για το επόμενο

΄΄Στο «Μάτι» της Άκολης, το βράδυ της Κυριακής, γεννήθηκε μία νέα εποχή για την Αιγιάλεια. Βάζουμε ήδη… πλώρη για το επόμενο «Dream away festival» του χρόνου, που θα είναι πολύ μεγαλύτερο και ίσως βρεθούμε και σε άλλα σημεία της Αιγιάλειας. Το πρώτο εγχείρημα έδειξε πως η διοργάνωση πέτυχε και πως η περιοχή μπορεί να επωφεληθεί από αυτή. Αυτό και μόνο μας ωθεί να το οργανώσουμε ακόμη καλύτερα και να το διευρύνουμε το καλοκαίρι του 2025΄΄, πρόσθεσε ο κ. Φραγκονικολόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr