background img
banner
banner

«Kάλπες» στον Εμποροεπαγγελματικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο

ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΕΠΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΕΣΕΕ 

Οι εκλογές στον νεοσύστατο «Σύλλογο Εμποροεπαγγελματικό και Επιχειρηματικό Δήμου Αιγιαλείας», φαίνεται πως θα προηγηθούν όλων των άλλων εκλογικών αναμετρήσεων που επίκεινται σε συλλογικά όργανα, καθώς θα πραγματοποιηθούν λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου.

Τα προβλήματα των εμπόρων δεν… μπορούν να περιμένουν άλλο, γεγονός που ωθεί την προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει σε γενική συνέλευση ώστε να οριστούν εκλογές, από τις οποίες θα αναδειχθεί η πρώτη διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και αντιπρόσωποι για Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, ΝΔ Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης και για ΕΣΕΕ.

Ακολούθως, θα διεξαχθούν και οι εκλογές στα δύο προαναφερθέντα συλλογικά όργανα των εμπόρων, εκεί που οι έμποροι του Αιγίου θα πρέπει να έχουν δυναμική εκπροσώπηση. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να συσπειρωθούν γύρω από τον καινούριο σύλλογο, που φιλοδοξεί να αποτελέσει πεδίο έκφρασης μέσα από ένα νέο μοντέλο λειτουργίας, μακριά από την εσωστρέφεια και τα αδιέξοδα του παρελθόντος.

Έτσι, το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Δήμου Αιγιαλείας, με την υπ’ αριθμόν 2 /16/7/24 απόφασή του, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί: – Πρώτη εκλογική γενική συνέλευση σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 8.00μ.μ. – Δεύτερη εκλογική γενική συνέλευση ελλείψει απαρτίας της πρώτης, τη Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 8.00μ.μ. και -τρίτη εκλογική γενική συνέλευση τη Δευτέρα 19 Αυγούστου όπου είναι και η οριστική ημερομηνία. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ πεζόδρομος στη στοά της οδού Ερμού.

Όπως αναφέρει στο Protionline.gr ένας εκ των πρωτεργατών της ίδρυσης του νέου Συλλόγου, ο Λάμπης Παπαδόπουλος, ΄΄το ζητούμενο είναι να αποκτήσει δύναμη και φωνή ο νέος σύλλογός μας ώστε να έχει δυναμική εκπροσώπηση στα ανώτερα συνδικαλιστικά μας όργανα. Τα προβλήματα των εμπόρων της Αιγιάλειας είναι πολλά και σοβαρά και πρέπει να ακουστούν δυνατά΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr