background img
banner
banner

NATIONAL LEAGUE 2: Πρώτη προπόνηση με χαμόγελα και αισιοδοξία για τον Αστέρα Τέμενης

Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

Ο Αστέρας Τέμενης ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας, 26 Αυγούστου, την προετοιμασία του εν΄ όψει της δεύτερης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Natoional League 2. Στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου το «παρών» έδωσαν συνολικά δέκα αθλητές με μοναδικό (δικαιολογημένο) απόντα τον Παναγιώτη Μανωλάκη που θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Οι Ανδρέας Βουρνάς και Διαμαντής Σταθακόπουλος, μοναδικοί που παρέμειναν από το περυσινό ρόστερ καλωσόρισαν τους νεοφερμένους που ήταν οι Ιατρόπουλος, Κέκερης, Κούτρας, Ανδρικόπουλος, Κανελλάκης, Καρλής, Γιοβάς και Πατερούδης . Ο Τόλης Πατερούδης είναι 20 χρόνων, έχει ύψος 1.96μ. και κατάγεται από το Λουτράκι. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές συμμετοχές με τον ΚΑΟ Κορίνθου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. H ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί και θα αποκτηθούν δύο ακόμη αθλητές.

Υπό τις οδηγίες του Άρη Ξενούλη και τoυ νέου του συνεργάτη Κώστα Στούμπανου οι παίκτες ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της National League 2.

Τους παίκτες καλωσόρισαν ο κόουτς Ξενούλης και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ζεντέφης, ενώ από το Δ.Σ. παραβρέθηκαν η Μαρία Μελισσουργού, ο Χρήστος Γκανάς και ο Παναγιώτης Μυλωνάς. Να σημειωθεί ότι τους μετέφεραν και μήνυμα του Θεόδωρου Καρούτζου, μεγάλου χορηγού της ομάδας, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να είναι παρών.Προσεχώς το τεχνικό τιμ θα προγραμματίσει και τα πρώτα φιλικά, με αποκορύφωμα το «2ο τουρνουά Μιχάλης Δημητρακόπουλος» στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

To ρόστερ του Αστέρα Τέμενης (μέχρι στιγμής)

Μιχάλης Καρλής γκαρντ 21 1.85


Ανδρέας Βουρνάς γκαρντ 33 1.90


Νίκος Κανελλάκης γκαρντ 20 1.92

Κων/νος Ανδρικόπουλος γκαρντ 18 1.94

Χρήστος Κούτρας φόργουορντ 26 1.96

Λευτέρης Ιατρόπουλος φόργουορντ 24 1.96

Τόλης Πατερούδης φόργουορντ 20 1.96

Διαμαντής Σταθακόπουλος φόργουορντ/σέντερ 24 1.98


Τάσος Κέκερης φόργουορντ 21 2.00
Παναγιώτης Μανωλάκης σέντερ 24 2.05
(Γιοβάς και Πατερούδης έχουν κλείσει αλλά δεν υπέγραψαν ακόμη)


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr