background img
banner
banner

Ανεβάζει ρυθμούς εν’ όψει πρεμιέρας ο Παναιγιάλειος

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΝΙΚΗ 3-0 ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Εξακολουθεί να λαμβάνει μηνύματα και συμπεράσματα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών και την ομαδικότητα του Παναιγιάλειου ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης.

Δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε για να προετοιμάσει την μελανόλευκη ομάδα αφού ξεκίνησε με καθυστέρηση, έχει τώρα μια τελευταία εβδομάδα να καταλήξει στα πρώτα του τελικά συμπεράσματα, πριν την πρεμιέρα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου με την ΑΕ Μυκόνου στο γήπεδο της Αβύθου.

Ημίχρονο 2-0 με Συρμή, Φερέιρα

Ο Παναιγιάλειος επέβαλλε την ανωτερότητά του σε ποιότητα και κατηγορία από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης στο γήπεδο Δερβενίου.

Η υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο του πρόσφερε φάσεις και ευκαιρίες στην απέναντι εστία, αξιοποιώντας την πρώτη με τον Γιώργο Συρμή, πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο.

Ο Κάρλος Φερέιρα στο 35΄ διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου 2-0.

Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο επίσης Πορτογάλος Οσκαρ Μέντες στο 75΄, σημειώνοντας το τελικό σκορ 3-0.

Παναιγιάλειος: Γεωργόπουλος Θ., Ρίζος Γ., Γαλαριώτης Κ., Αρβανίτης Μ., Σταθόπουλος Χ., Ντούκας Ν., Μπούμπας Κ., Rindi S., Συρμής Γ., Ferreira C., Mendes O.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: (46′) Σαμπάνης Χ., (57′) Λίατος Π., (68′)Βήτος Γ., Κατσαϊτης Κ., Ορτέντζιος Α., Ντούνης Χ., (73′) Παπαλεξόπουλος Κ., Αθανασόπουλος Ν., Παπαγεωργίου Β., Βλαχοσωτήρος Α.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr