background img
banner
banner

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Ανεβάζει «στροφές» με όλους τους παίκτες παρόντες στις προπονήσεις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ

Mε τους δύο Βραζιλιάνους να έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Α.Ο. Αιγιαλέων συμπληρώνει σήμερα το πρώτο δεκαήμερο της προετοιμασίας του. Και ενώ ο Λούις Σοάρες είναι γνωστός από την περυσινή χρονιά και η αξία του είναι αναμφισβήτητη, ο Γκάμπριελ Σιλβέιρα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα από την χώρα του καφέ, δείχνει επίσης πολύ καλά στοιχεία παρότι ακόμα είναι νωρίς.

Όλες οι προπονήσεις μέχρι τώρα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο να δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση όλων των παικτών.

«Δείχνουμε αρκετά πιο έτοιμοι από το περυσινό αντίστοιχο διάστημα της προετοιμασίας μας και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και με όλους τους παίκτες υγιείς η ομάδα μπορεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ομάδες για να κλείσουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια ενώ αργότερα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου που είναι η φυσική μας έδρα”, τονίζει, μιλώντας στo Protionline.gr ο προπονητής της Αιγιώτικης ομάδας, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πλήρης χωρίς καμία απουσία όλο αυτό το διάστημα.

20/10 φιλικό στο Αίγιο με Καλαμάτα ΄80

Ένα φιλικό που έχει κλείσει από τώρα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι το πρώτο καθώς θα προηγηθούν κι άλλα, είναι αυτό με την Καλαμάτα ΄80 σε ένα μήνα από τώρα.

Πιο συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί στο κλειστό του Αιγίου την ισχυρή Μεσσηνιακή ομάδα που πέρυσι υποβιβάστηκε από τη Volley League και έχει ως μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε μία ακόμη μεταγραφή, αυτή του Βασίλη Μανωλάκη, που είναι 29 ετών , αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μπλοκερ και έχει ύψος 2.01 μέτρα. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες του Φοινικα Σύρου, του Αρη Θεσσαλονίκης και του ΟΦΗ. Επίσης, ανακοίνωσε την προώθηση στην Ανδρική ομάδα του νεαρού 16χρονου αθλητή Αγγέλου Βλάσση (1.83) που αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2024 -25 με το πρωτάθλημα να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου με πρώτο αντίπαλο τον Γ.Σ. Κερατέας εκτός έδρας.

Οι παίκτες του φετινού ρόστερ είναι: Ο νέος Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Σιλβέϊρα, ο συμπατριώτης του Λους Σοάρες που έπαιξε και πέρυσι, οι νεοαποκτηθέντες Κουτσοδήμας, Ντόντης, Φιλίππου, Μαρουλάς και οι Βασιλάκος, Λιβαθηνός, Σαλαβασίδης, Δακαλόπουλος, Πατρινός, Γεωργάτος, Καραγεώργος, Μούρτζης και Πομώνης που παρέμειναν από πέρυσι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr