background img
banner
banner

Α.Ο. Ακράτα και Α.Ο. Αιγιαλέων συμμετέχουν και φέτος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ

Η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Αιγιαλέων μπορεί να αποτελεί τη… ναυαρχίδα του βόλει της Αιγιάλειας με τη συμμετοχή της στην pre league, ωστόσο και τη φετινή σεζόν τα αναπτυξιακά τμήματα τόσο του Αιγιώτικου συλλόγου όσο και του “ΑΟ Ακράτα” θα πάρουν μέρος στις περισσότερες από τις”μικρές” κατηγορίες της ΕΣΠΕΠ.

Η Ακράτα αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη πλέον σε νεάνιδες, κορασίδες και παγκορασίδες ενώ ο Α.Ο. Αιγιαλέων θα συμμετάσχει και στις κατηγορίες εφήβων, παίδων και παμπαίδων. Αναλυτικά οι όμιλοι και οι κατηγορίες που έχουν δηλωθεί οι δύο ομάδες της Αιγιάλειας για τη σεζόν 2024-25 είναι:

Κ21 (πρώην εφήβων)

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιάδα Πατρών, Άθλος Πατρέων, Παμβοχαϊκός, Ερμής Πάτρας, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ.
Στην Α΄ Φάση οι ομάδες αγωνίζονται ένας προς όλους σε δύο (2) γύρους (εντός – εκτός έδρας) όπως προκύψει από την κλήρωση και κατατάσσονται σύμφωνα με την βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν.

Στη Β΄ Φάση οι ομάδες όπως θα προκύψει στους μεταξύ τους αγώνες και σύμφωνα με την βαθμολογική κατάταξη ανά όμιλο, θα αγωνιστούν σε αγώνα εντός – εκτός έδρας ανάλογα με την βαθμολογική κατάταξη στους ομίλους για την πρόκρισή τους στο Final-4.
Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες προκρίνεται στο final-four. Οι ημιτελικοί θα προκύψουν από κλήρωση. Χρόνος διεξαγωγής από: 01/10/2024 έως 02/03/2025.

Κ-20 (πρώην ΝΕΑΝΙΔΩΝ)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ν. Ιωνία, ΑΣΠ Κόρινθος, Παμβοχαϊκός, Άρατος Κιάτου, ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ, ΠΑΟ Κορίνθου.
Θα διεξαχθεί σε φάσεις και με την διεξαγωγή στο τέλος final four. Οι ομάδες των νεανίδων χωρίζονται με γεωγραφικά κριτήρια σε τέσσερις (4) ομίλους και διαμορφώνονται ως εξής:
Οι ομάδες αγωνίζονται ένας προς όλους σε δύο (2) γύρους (εντός – εκτός έδρας) όπως προκύψει από την κλήρωση και κατατάσσονται σύμφωνα με την βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν. Προκρίνονται οι τρεις (3) πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. – Σύνολο δώδεκα (12) ομάδες. Από τις δεύτερες και τρίτες ομάδες των ομίλων (συνολικά 8 ομάδες), θα τεθούν αντιμέτωπές με κλήρωση και σχηματίζουν τέσσερα (4) ζευγάρια, σε αγώνα (εντός – εκτός).

Κ18 (Πρώην Παίδων)

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιάδα, Ερμής, Άθλος, Κόροιβος, Παναχαϊκή, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΟ Ζακύνθου.
Στην Α΄ Φάση οι ομάδες αγωνίζονται ένας προς όλους σε δύο (2) γύρους (εντός – εκτός έδρας) όπως προκύψει από την κλήρωση και κατατάσσονται σύμφωνα με την βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν. Στην Β΄ Φάση οι ομάδες όπως θα προκύψει στους μεταξύ τους αγώνες και σύμφωνα με την βαθμολογική κατάταξη ανά όμιλο, θα αγωνιστούν σε αγώνα εντός – εκτός έδρας ανάλογα με την βαθμολογική κατάταξη στους ομίλους για την πρόκρισή τους στο Final-4.

Κ18 (Πρώην Κορασίδων)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (1ος Υποόμιλος): ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ, Απόλλων Ξυλοκάστρου, Άρατος Κιάτου, Παμβοχαϊκός.

Κ17 (Πρώην Παμπαίδων)

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Κόροιβος, Άθλος, Ολυμπιάδα, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, Παναχαϊκή, Ερμής
Στην Α΄ Φάση οι ομάδες αγωνίζονται ένας προς όλους σε δύο (2) γύρους (εντός – εκτός έδρας) όπως προκύψει από την κλήρωση και κατατάσσονται σύμφωνα με την βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν. Στην Β΄ φάση οι ομάδες όπως θα προκύψει στους μεταξύ τους αγώνες και σύμφωνα με την βαθμολογική κατάταξη ανά όμιλο, θα αγωνιστούν σε αγώνα εντός – εκτός έδρας ανάλογα με την βαθμολογική κατάταξη στους ομίλους για την πρόκρισή τους στο Final-4:

Κ16 (πρώην Παγκορασίδων)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (1ος Υποόμιλος): Παμβοχαϊκός, Απόλλων Ξυλοκάστρου, ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ, ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ, Άρατος Κιάτου.

(Στη φωτογραφία η ομάδα Παγκορασίδων της Ακράτας που πέρυσι έκανε εξαιρετική πορεία φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της Πελοποννήσου).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr