background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Πήρε τον Ντίνο Μπουντουράσα, ανανέωσε και ο Δημήτρης Νάτσκος

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ο Κεραυνός Αιγίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Ντίνου Μπουντουράσα που προέρχεται από την ομάδα του ΓΣ Σιάτιστας και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συνδυάζει τις σπουδές του με το μπάσκετ. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 ΕΣΚΑ-Η με την ομάδα του Προφήτη Ηλία –την οποία ο σύλλογος του Αιγίου ευχαριστεί για την παραχώρησή του– και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της.

Ο Μπουντουράσας πέρυσι με τον Προφήτη Ηλία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η είχε μ.ο. 13 πόντους ανά παιχνίδι.

«Η οικογένεια του Κεραυνού Αιγίου καλωσορίζει στην ομάδα τον Ντίνο και του εύχεται υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν και καλές σπουδές με επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο νεαρός γκαρντ αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή μετά την επιστροφή του Φώτη Αγγελόπουλου ενώ μετά την ανανέωση με τον Αριστομένη Καλογιάννη, συμφώνησε να συνεχίσει τη νέα χρονιά και ο Δημήτρης Νάτσκος. Ο 27χρονος δίμετρος σέντερ θα αποτελέσει και πάλι την “κολώνα” κάτω από τα δύο καλάθια σε ένα ρόστερ που θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι καθώς οι περισσότεροι παίκτες αποχώρησαν και κάποιοι ήδη ανακοινώθηκαν από άλλες ομάδες. Ο Ντούλες πήγε στο Βαρθολομιό, οι Τριπολίδης και Σταμούλης στην ΑΕ Ροϊτίκων, ενώ σε εκκρεμότητα είναι οι περιπτώσεις των τριών πιο έμπειρων παικτών, Μοσχοβάκη, Χριστοδουλόπουλου και Σπηλιόπουλου, με τον πρώτο πιθανότατα να ολοκληρώνει την καριέρα του σε ηλικία 42 ετών.

Χρόνος συμμετοχής στους νεαρούς

Να σημειωθεί, ότι ο Κεραυνός διαθέτει πλέον ισχυρή ομάδα στους Παίδες, που πέρυσι εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της Ένωσης και ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι κάποια από αυτά τα παιδιά, που είναι πλέον έφηβοι ηλικίας 17 χρονων, μπορούν να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα και να έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

“Σαρώνοντας” όλους τους αντιπάλους τους στον πρώτο όμιλο, πέρυσι τερμάτισαν αήττητοι και στην τελική φάση ολοκλήρωσαν μια “ονειρική” χρονιά δείχνοντας με το “καλημέρα” ότι το… πείραμα με τη συνεργασία ανάμεσα σε Κεραυνό και Ήφαιστο/Αχιλλέα, άρχισε να αποφέρει άμεσα καρπούς στις μικρές ηλικίες.

Μία κίνηση που σηματοδοτεί μια «νέα εποχή» για το μπάσκετ της Αιγιάλειας με ιδιαίτερο βάρος να ρίχνεται στις ακαδημίες. Με υπομονή, επιμονή, σωστό προγραμματισμό και ξεκινώντας από την λειτουργία των ακαδημιών σε επαγγελματικά πλαίσια, μπορούν να τοποθετηθούν γερά “θεμέλια” για την ανάπτυξη του αιγιώτικου μπάσκετ και στο άμεσο μέλλον η ανδρική ομάδα του Κεραυνού να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δικά της παιδιά.

“Κάθε ημέρα και μία ανακοίνωση παίκτη”

Επίσημα και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της διοίκησης το ρόστερ αυτή τη χρονική στιγμή αριθμεί μόλις τέσσερις αθλητές (Αγγελόπουλος, Καλογιάννης, Μπουντουράσας, Νάτσκος) αλλά έχουν κλείσει αρκετοί ακόμη. Μιλώντας στο Protionline.gr ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Καμπέρης, τόνισε ότι ο Κεραυνός θα είναι και φέτος δυνατός και όπως κάθε χρονιά στόχος είναι ο τίτλος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

“Μπορεί να παρατηρείται μια καθυστέρηση στο κλείσιμο του ρόστερ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλά μέσα στην εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα θα ξεκινήσει προετοιμασία. Κάθε ημέρα θα ανακοινώνεται και μία μεταγραφή και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr