background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στις Καμάρες η έκπληξη Αχιλλέας – Ζαβλάνι 0-1

Χωρίς ισοπαλία ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας. Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας είχε το μεγαλύτερο σκορ ύστερα από το 5-0 απέναντι στον Αστέρα Τέμενης.

Με το ίδιο σκορ 3-1 επικράτησαν εκτός έδρας Θύελλα Αιγίου και Καλάβρυτα απέναντι σε Φλόγα Ροδιάς και Αετό Ρίου αντίστοιχα. Σε τέσσερις περιπτώσεις είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα 1-0.

Ήταν εκτός έδρας το Ζαβλάνι τον Αχιλλέα και ο Δαβουρλής τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Εντός έδρας η ΑΕ Αιγίου την Αργυρά και η Πάτρα 2005 τον Φοίνικα / Ζήρια.

ΑΕ Αιγίου – Αργυρά 1-0

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση η ΑΕ Αιγίου, ξεκίνησε με το …δεξί το φετινό πρωτάθλημα ύστερα από τη νίκη της 1-0 σε βάρος της Αργυράς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκεστεί στις αντεπιθέσεις, απειλώντας σε μια – δυο περιπτώσεις την εστία του Βουλιέρη. Βρέθηκαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 50΄, όταν ο Ράσκος είδε την 2η κίτρινη κάρτα του διαιτητή Ταξιάρχη. Η ΑΕ Αιγίου δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός, με παίκτη παραπάνω έψαξε και βρήκε την ευκαιρία να …πληγώσει την εστία του Γκατζούνα.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 80΄ ύστερα από ατομική ενέργεια του Μάλλιου και σέντρα που αξιοποίησε με κεφαλιά ο Μπάσα.

ΑΕ Αιγίου: Βουλιέρης, Γκιζέλης, Λάμκα, Γεωργακόπουλος, Μάλλιος, Αλεξόπουλος (87΄ Μούζος), Κωστόπουλος (60΄ Καπετσώνης), Πολίτης (60΄ Σωτηρόπουλος), Σανδραβέλης (52΄ Γκραικιώτης), Α. Αϊντίν, Μπάσα.

Αχιλλέας – Ζαβλάνι 0-1

Στο γήπεδο Καμαρών το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αχιλλέα δεν απέφερε ουσία, κυρίως στην χαμένη ευκαιρία του Χύσα και στις δυο του Καρέλα.

Αντίθετα το Ζαβλάνι που είχε αρκεστεί σε κόντρα επιθέσεις, ευτύχησε να προηγηθεί στο 27΄ με τον Μπακούρο. Οι φιλοξενούμενοι παίρνοντας πλεονέκτημα με το γκολ αυτό, συνέχισαν με καθαρά αμυντικά προσανατολισμούς να το διατηρήσουν. Κατάφεραν να κρατήσουν σε απόσταση τους παίκτες του Αχιλλέα και την εστία τους ανέπαφη, παίρνοντας στο φινάλε το πολύτιμο τρίποντο από μια δύσκολη έδρα.

Αχιλλέας Καμαρών: Μερκούρης, Τσίρος, Γλυκός (59΄ Φίλιας), Παπαδόπουλος, Αντύπας (54΄ Βαφειάδης), Ασημακόπουλος, Πέτσι, Μούκας (54΄ Λουράκης), Καρέλας, Χύσα, Χότζα.

Φλόγα Ροδιάς – Θύελλα Αιγίου 1-3

Με προβάδισμα νίκης από το α΄ ημίχρονο η Θύελλα έκανε δικό της το παιχνίδι της Ροδιάς απέναντι στην Φλόγα. Όλα τα γκολ των νικητών από το α΄ ημίχρονο. Στο 14΄ ο Ιατρόπουλος με κεφαλιά ύστερα από την σέντρα του Ριτσινιά, στο 27΄ ο Κουρτάκης με κεφαλιά από το φάουλ του Γκοτσόπουλου και στο 38΄ ο Γκοτσόπουλος με ατομική προσπάθεια το 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 51΄ με σουτ εκτός περιοχής του Ανδρέα Λιακόπουλου.

Φλόγα Ροδιάς: Μητρόπουλος, Εριόν, Ανθ. Λιακόπουλος, Αβράμης, Π. Λιακόπουλος, Α. Λιακόπουλος (64΄ Κατσαούνης), Μετζάι (46΄ Αλεξόπουλος), Σπ. Δημόπουλος (74΄ Μ. Δημόπουλος), Αναστασόπουλος (60΄ Θωμάς), Λαλιώτης, Μπαρδάκης (46΄ Γεωργίου)

Θύελλα: Μεντζελόπουλος, Ιατρόπουλος, Τρακαδάς, Αποστολόπουλος, Φερτάκης (61΄ Μυλωνάς), Γκιώνης, Αγγελόπουλος (61΄ Τσέλα), Ριτσινιάς, Γκοτσόπουλος, Ζουμής, Κουρτάκης (70΄ Γιαννούλης).

Πάτρα 2005 – Φοίνικας / Ζήρια 1-0

Λίγη προετοιμασία για τον Φοίνικα / Ζήρια, καλή όμως εικόνα παρά την ήττα του 0-1 από την νεανική ομάδα της Πάτρας 2005. Λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο ο Παρασκευόπουλος σημείωσε στο 42΄ το γκολ που έκρινε την συνάντηση.

Φοίνικας / Ζήρια: Δερβενιώτης, Χριστόπουλος, Βερβέρογλου, Τσονιώτης, Ραυτόπουλος, Θ. Θεοχάρης (63΄ Μπουρής), Δημόπουλος (69΄ Βούρος), Ψυχογιάννης, Χίνκου, Κορδοτός, Δ. Θεοχάρης.

Αετός Ρίου – Καλάβρυτα 1-3

Στο Ρίο η ΑΕ Καλαβρύτων νίκησε τον δυνατό αέρα και τον γηπεδούχο Αετό με σκορ 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με υπέροχο γκολ του Ρετζίνο στο 25΄, ύστερα από οργανωμένη προσπάθεια, τακουνάκι του Ανδριάνο στον Κουτρουμάνη και αυτός στον σκόρερ. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 1-1 με τον Παυλόπουλο να ισοφαρίζει στο 37΄.

Προβάδισμα πάλι για την ομάδα του Κωστή Βλάχου πάλι με τον Ρετζίνο Κέφα (φωτό) και πάλι τον Κουτρουμάνη να δίνει την ασίστ για το 2-1.

Από δημιουργός εκτελεστής στο 56΄ ο Κουτρουμάνης για το 3-1 ύστερα από την πάσα του Σταύρου Τσαβαλά.

Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Μπαχάς (70΄ Ταφάνι), Αλεξόπουλος, Θεοδοσίου, Φλογεράς, Σκιαδάς, Τσαβαλάς, Αχ. Δαφαλιάς, Ρετζίνο, Κουτρουμάνης (87΄ Παπασωτηρίου), Αντριάνο (80΄ Π. Δαφαλιάς)

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Αστέρας Τέμενης 5-0

Μεγάλη σε έκταση νίκη στην Αγυιά για τον Πανιώνιο / Αχιλλέα. Με γκολ από τα αποδυτήρια προηγήθηκε της Τέμενης 1-0 από το 2ο λεπτό. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 2-0 για τους γηπεδούχους, που με ακόμα τρία γκολ στην επανάληψη έγραψαν το σκορ της αγωνιστικής 5-0.

Δυο γκολ ο Μποζιονέλος και από ένα οι: Μαστρογιαννόπουλος, Γκλαβάς, Γοντουχίδης.

Αστέρας: Πετρόπουλος, Σπανός, Οικονομόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκιόκα (40΄ λ.τ. Λελούδας), Κουτρόπουλος (46΄ Καυγάς) , Μανίκας, Μαυρούλιας, Τέρπος (65΄ Κουμπέτσος), Γιαννόπουλος, Π. Κουτρουμπίνας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr