background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ήρθε Πορτογάλος επιθετικός

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Με την παρουσία και επίβλεψη του Μάκη Παρασκευόπουλου, οι παίκτες του Παναιγιάλειου Παναιγιάλειου πέρασαν τα εργομετρικά, συνέχισαν με προπόνηση το πρωί και το απόγευμα.
Διπλή θα είναι η σημερινή προπόνηση και αυτή της Παρασκευής, αφού η τεχνική ηγεσία έχει βάλει τρεις διπλές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Χθες βράδυ αναμενόταν από τους ανθρώπους του Παναιγιάλειου, ένας 26χρονος επιθετικός από την Πορτογαλία.
Έπαιζε στα Νησιά Φερόε και θα πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση για να περάσει εργομετρικά και από το …μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας.

Κλείνει το ρόστερ με τρεις έμπειρους

Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, τον ζήλο και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών Κώστας Γαλτσίδης και Πέτρος Τόπκας, περιμένουν ακόμα τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν με τους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα.

Προστέθηκε και ο Κώστας Γαλαριώτης στα μεταγραφικά αποκτήματα

Ο Πατρινός επιθετικός μέσος Κώστας Γαλαριώτης, αποτέλεσε ένα ακόμα απόκτημα στο μελανόλευκο ρόστερ: «Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γαλαριώτη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Πάτρα αγωνίζεται ως επιθετικό χαφ και ξεκίνησε την καριέρα του στα 16 του χρόνια από τον Δαβουρλή Κ.’92. Έπαιξε μετά στην Κ.19 της Λαμίας έχοντας 25 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Παναχαϊκή με επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας κι ευχόμαστε να έχει υγεία ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για το φετινό πρωτάθλημα.»

Παράλληλα θα ανακοινωθούν οι Γιώργος Συρμής και Αργύρης Ορτέντζιος.

Σταθερά 23 παίκτες και στη σημερινή προπόνηση

Μετά από αναχωρήσεις και …αφίξεις στο ρόστερ του Παναιγιάλειου έχουν απομείνει σταθερά τις δυο τελευταίες μέρες 23 ποδοσφαιριστές.

Το ξεκαθάρισμα θα συνεχιστεί μέχρι το ρόστερ να πάρει την τελική του μορφή.

Ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης υπολογίζει να έχει όλο τον …κόσμο στη διάθεσή του, πριν από την ερχόμενη Τετάρτη 11/09, όπου ο Παναιγιάλειος θα δώσει το πρώτο του φιλικό στην Τρίπολη με τον Αστέρα Β΄.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Αστέρα Τρίπολης.

Θα ακολουθήσει το Σάββατο 14/09 το επόμενο φιλικό που θα γίνει στο γήπεδο Δερβενίου με τον τοπικό Αστέρα στις 18:00.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr