background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κάθε μέρα και νέο «αίμα» στους μελανόλευκους

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Την Κυριακή ήταν πρωινή η προπόνηση του Παναιγιάλειου που από σήμερα θα ξεκινήσει με διπλές προπονήσεις. Το πρωί στις 8:00 και το απόγευμα στις 6:00 έχει οριστεί η ώρα έναρξης, με τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη να …κόβει και να ράβει στην ομάδα.

Μπήκαμε σε μια καθοριστική εβδομάδα στον Παναιγιάλειο, αφού θα ακολουθήσουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, μέχρι το Αιγιώτικο σωματείο να καταλήξει σε ένα σχήμα, με το οποίο θα πάει στο επίσημο πρωτάθλημα.

Μαζί με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα ο Κώστας Γαλτσίδης

ΤΟΠΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ – 1

Δίπλα σε έναν γνώριμο από τα …παλιά συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειου ο προπονητής Πέτρος Γαλτσίδης.
Ήδη η συνεργασία με τον γυμναστή Πέτρο Τόπκα που ήσαν μαζί και στην Θύελλα Σαρακηνών έχει ξεκινήσει. Μαζί είχαν φτάσει την Θύελλα στην 2η θέση της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και σκοπό έχουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες σαν δίδυμο.

Νέα δελτία για Κώστα Μπούμπα και Γιάννη Ρίζο – Έρχονται άλλοι τρεις παίκτες

Αυξάνεστε και πληθύνεστε είναι το σύνθημα στον Παναιγιάλειο, με τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη να βρίσκει συνεχώς νέα πρόσωπα σε κάθε προπόνηση και να προσπαθεί να εξάγει συμπεράσματα για το μέλλον του καθενός.

Για σήμερα Δευτέρα η διοίκηση έχει προαναγγείλει την έλευση ακόμα τριών ποδοσφαιριστών, που θα …αυγατίσουν το μελανόλευκο ρόστερ.

Υπολογίζεται ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί το έμψυχο υλικό στον Αιγιώτικο Σύλλογο με άλλες 7-8 μεταγραφές.

Στα πρόσφατα αποκτήματα ο μεσοεπιθετικός Κώστας Μπούμπας και ο 22χρονος Γιάννης Ρίζος που αγωνίζεται σαν αριστερός μπακ.Το 2020 από την ομάδα Νέων Κ19 του Ατρόμητου μεταπήδησε στην ομάδα Νέων του ΠΑΣ, υπογράφοντας και επαγγελματικό συμβόλαιο. Με τον ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ έκανε τρεις συμμετοχές και δυο στο Κύπελλο.

Αργύρης Ορτέντζιος

Έτοιμος να φορέσει τα μελανόλευκα ο Αργύρης Ορτέντζιος

Ένας πρώην μελανόλευκος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην βάση του, ύστερα από την επαγγελματική του θητεία στον Βόλο. Με την ομάδα του Βόλου ξεκίνησε στην Κ17 για να προωθηθεί γρήγορα στην μεγάλη ομάδα, παρέχοντας επίσης πολύτιμες υπηρεσίες.

Ο 19χρονος Αργύρης Ορτέντζιος, είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει σε αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, όπως επίσης οι Κώστας Γαλαριώτης, Παπαλεξόπουλος.
Καλά στοιχείας επίσης παρουσίασε ο πρόσφατα δοκιμαζόμενος Συρμής και αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο θείος του αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο.

Κώστας Γαλαριώτης

Εργομετρικά στο γήπεδο της Αβύθου

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα εργομετρικά των μελανόλευκων, δίνοντας έτσι μια εικόνα στην τεχνική ηγεσία για την φυσική τους κατάσταση, όπως επίσης ταχύτητες με ελιγμούς, με ή χωρίς την μπάλα, τεστ yo yo και ότι άλλο μπορεί  να περιλαμβάνει το εργομετρικό πρόγραμμα.

Στο Δερβένι με Αστέρα το πρώτο φιλικό του Παναιγιάλειου

«Εκλεισε» το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας ο Παναιγιάλειος. Θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Δερβένι (18:00) με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα που αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας.

Μάλιστα στη φιλική αυτή συνάντηση την εστία του Αστέρα θα υπερασπίζεται ένας πρώην μελανόλευκος ο Νίκος Βίλιος, στην επίθεση ένας πάλι πρώην μελανόλευκος ο Ανδρέας Τσεκούρας και στο κέντρο ο Ηλίας Νικολακόπουλος που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τέμενης.

Προπονητής στο σωματείο του Δερβενίου είναι ο Αγγελος Μερκούρης, πρώην παίκτης του Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Κορινθίας. Πέρασε και από τον Πανευρωστινιακό σαν προπονητής της ακαδημίας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr