background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: “Φοράει τα γιορτινά του” το γήπεδο της Αβύθου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ένα διαφορετικό θέαμα από αυτό του καλοκαιριού θα παρουσιάσει το πρωί της Κυριακής το γήπεδο της Αβύθου. Η ησυχία που …βασίλευε την καλοκαιρινή περίοδο θα πάψει από τις ιαχές των φιλάθλων για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μύκονο.

Ο αγωνιστικός χώρος θα φιλοξενεί πραγματικές μάχες ύστερα από τις εικονικές της προετοιμασίας και το εναρκτήριο λάκτισμα θα σημάνει την αρχή ενός νέου πρωταθλήματος με τις συγκινήσεις να παραμονεύουν για μια ακόμα σεζόν.

Με λίγη προετοιμασία αλλά με στόχους ο Παναιγιάλειος, με μια τελείως νεαρή ομάδα που ύστερα από την υποχρέωση θητείας του Παύλου Λιάτου, θα έχει μόνο τον Γιώργο Βήτο να μας θυμίζει κάτι από πέρυσι, θα ξεκινήσει για να κάνει πράξη τα φετινά όνειρα και φιλοδοξίες.

Στο τιμόνι ο προπονητής Κώστας Γαλτσίδης, ανεβάζει συνέχεια τις στροφές στην ομάδα, με στόχο να την …ζεστάνει για τα καλά και να ενταχθεί με χαρακτήρα και προσωπικότητα στο πρωτάθλημα.

Στο πλευρό του ο γυμναστής Πέτρος Τόπκας θα αναζητήσει μαζί με τον Γαλτσίδη τις επιτυχίες που είχαν μαζί στο παρελθόν, δουλεύει ασταμάτητα χωρίς να ψάχνει ελαφρυντικά, χωρίς δικαιολογίες. Η νέα διοίκηση προσπαθεί από την πλευρά της να δώσει την χάρη που αναλογεί στο μεγάλο όνομα του ιστορικού Παναιγιάλειου. Να εμπιστευτεί την ομάδα ο κόσμος, να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στην λεωφόρο του ποδοσφαίρου.

Με τον Κορίνθιο διαιτητή Αργυρόπουλο η πρεμιέρα

Στο γήπεδο Αβύθου ο Βασίλης Αργυρόπουλος από τον Σύνδεσμο Κορίνθου θα διευθύνει το παιχνίδι της Αβύθου ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την ΑΕ Μυκόνου.
Βοηθοί του οι: Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Αγγελος Οικονόμου από τον ίδιο Σύνδεσμο.

Σταθερός στον πάγκο της Μυκόνου ο Βαγγέλης Βλάχος

Με τον Βαγγέλη Βλάχο ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το περυσινό πρωτάθλημα η ΑΕ Μυκόνου, τον εμπιστεύεται η διοίκηση και τον διατηρεί στην τεχνική ηγεσία. Ο 62χρονος προπονητής υπήρξε διεθνής στην ποδοσφαιρική του καριέρα που ξεκίνησε από τα σπλάχνα της ΑΕΚ και συνέχισε στον Παναθηναϊκό.

1η αγωνιστική
Παναιγιάλειος – ΑΕ Μυκόνου: Αργυρόπουλος (Κορίνθου)
ΑΕΡ Αφάντου – Αμαρυνθιακός: Βαμβακάς (Αθήνας)
Απόλλων Ευπαλίου – Ρόδος: Τσιώρης (Αρτας)
ΑΟ Λουτράκι – ΑΕ Μαλεσίνας: Παναγιωταράς (Αθήνας)
Αστέρας Σταυρού – Αιγέας Πλωμαρίου: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
ΑΟ Μιλτιάδης – ΠΑΣ Κόρινθος: Μάρκος (Λακωνίας)
Πανναυπλιακός – Πανγυθεατικός: Χρόνης (Δυτ. Αττικής)
ΑΟ Νέας Αρτάκης – Ελλάς Σύρου: Κασίδης (Αθήνας)

Ο 3ος όμιλος με δέκα διαφορετικά σωματεία σε σχέση με πέρυσι

Έφυγαν από την περυσινή αγωνιστική περίοδο ομάδες για την άνοδο και τον υποβιβασμό, το κυριότερο έφυγαν από τον όμιλο του Παναιγιάλειου ανατολική και δυτική Αττική. Αποτέλεσμα αυτών των μετακινήσεων είναι να προστεθούν στον 3ο όμιλο δέκα σωματεία που δεν υπήρχαν την περυσινή σεζόν. Μαζί με τον Παναιγιάλειο συνεχίζουν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μόνο οι ομάδες: ΑΕΡ Αφάντου, Ελλάς Σύρου, Κόρινθος, Μύκονος και Ρόδος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr