background img
banner
banner

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα “LIVING STREETS-ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ”

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοίνωσε τον διαγωνισμό φωτογραφίας που θα υλοποιήσει στο πλαίσιο του Προγράμματος «LIVING STREETS – Πιλοτική μετατροπή δρόμων σε χώρους συνάθροισης πολιτών» με ακρωνύμιο «Living Streets». Οι 20 καλύτερες φωτογραφίες θα εκτεθούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης των δράσεων στο Αίγιο.

«Θέλουμε να δούμε τις πιο δημιουργικές και εντυπωσιακές φωτογραφίες σας με θέμα τους “ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”. Με τον όρο «ζωντανοί δρόμοι» εννοούμε δρόμους που περιλαμβάνουν όχι μόνο την κίνηση ανθρώπων ή τις δραστηριότητες αυτών, αλλά και κάθε τι ζωντανό όπως φυτά, δέντρα, τοπία, ζώα κ.ά.», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συμμετοχή έως τις 9 Οκτωβρίου

Πώς να συμμετάσχετε: Απελευθερώστε την δημιουργικότητά σας και στείλτε από 1 έως 3 φωτογραφίες στο mail του Δήμου Αιγιαλείας [email protected] από 1 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγιαλείας και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει το αργότερο μέχρι 15 Οκτωβρίου. Όροι και προϋποθέσεις: https://tinyurl.com/5byp54fs Μην χάσετε την ευκαιρία να δείξετε το ταλέντο σας και να κερδίσετε ένα φανταστικό δώρο!

Το έργο «LIVING STREETS – Πιλοτική μετατροπή δρόμων σε χώρους συνάθροισης πολιτών» θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στο Αίγιο από 24 έως 26 Οκτωβρίου. Το έργο στοχεύει στην εξοικείωση των πολιτών με την πεζοδρόμηση και τη βιώσιμη κινητικότητα και βοηθά τις τοπικές αρχές να συνεργαστούν με τους πολίτες, με σκοπό να λειτουργήσουν σαν συνεργάτες, φίλοι και γείτονες. Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία, με την καθοδήγηση του Δήμου, να μετατρέψουν έναν πολυσύχναστο δρόμο στο μέρος που πάντα ονειρεύονταν, περιορίζοντας προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων και συμμετέχοντας σε τοπικές δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πόλη πιο βιώσιμη με λιγότερη ατμοσφαιρική και ηχητική ρύπανση, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέρος για να ζει και να εργάζεται κάποιος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr