background img
banner
banner

Διαμόρφωση πλαισίου διεκδικήσεων

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του εν όψει της Ολομέλειας Προέδρων, συγκαλεί για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας. Θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, με οδηγό τις προωθητικές αποφάσεις της 93ης Γ.Σ. του κλάδου, αποφάσισε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό με σημαντικές ενέργειες, σταθμούς, δράσεις και κλιμάκωση του αγώνα μας ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση Κυβέρνησης και Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Στο πλαίσιο αυτό και ενόψει της Ολομέλειας Προέδρων τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιάλειας καλεί τους εκπαιδευτικούς μέλη του, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Π.Ε. Αιγιάλειας, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. ΄΄Η παρουσία όλων μας κρίνεται σημαντική για να αναπτύξουμε τους προβληματισμούς μας και να διαμορφωθεί το πλαίσιο διεκδικήσεων του Συλλόγου μας΄΄, αναφέρεται στην πρόσκληση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr