background img
banner
banner

Δύο ομάδες από την Αιγιάλεια φέτος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η

Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Με τον Ήφαιστο Αχιλλέα/Κεραυνό και τον Αστέρα Τέμενης θα εκπροσωπηθεί τη νέα σεζόν η Αιγιάλεια στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η. Ο Ήφαιστος Αχιλλέας/Κεραυνός με δύο τμήματα (Α΄ Κατηγορία Παίδων και στη Β΄ κατηγορία Εφήβων) και ο Αστέρας Τέμενης στη Β΄ κατηγορία Παίδων (όπου θα συμμετάσχει και η ΑΕ Καλαβρύτων).

Στο δυνατό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Παίδων ο Ήφαιστος Αχιλλέας/Κεραυνός θα έχει αντιπάλους την Απολλωνιάδα, τη ΕΑΠ, τον Αίολο Αγυιάς, τον Αίολο Αγυιάς 3, τον Γλαύκο/Έσπερο, τον Προμηθέα, τον Προμηθέα 2014, την Παναχαϊκή, τον Κόροιβο Αμαλιάδας, την ΑΓΕ Ζακύνθου, τον Ηρακλή Πύργου και την Ολυμπιάδα.

Αστέρας Τέμενης και ΑΕ Καλαβρύτων στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας Παίδων θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα 2014 (3 και 4), Τον Προφήτη Ηλία (2), την Προοδευτική (2), τον Αίολο Αγυιάς (2), τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, την ΕΑ Παραλίας και το Σκαγιοπούλειο.

Τέλος, στη Β΄ Κατηγορία Εφήβων και τον 2ο όμιλο, ο Ήφαιστος Αχιλλέας/Κεραυνός θα έχει αντιπάλους την Ακαδημία Κεφαλλονιάς, την ΕΑ Παραλίας, την ΕΣ Ιτεών, την Αχαγιά ΄82, τον ΑΟ Δύμης, τον Προμηθέα 2014, την Προοδευτική και την ΑΕ Βαρθολομιού.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr