background img
banner
banner

Η λήξη της άδειας συνέπεσε χρονικά με το ατύχημα στη Χαλκιδική

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΩΝ ΣΥΛΙΒΑΙΝΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ερώτηση για τους λόγους που σταμάτησε τη λειτουργία του το λούνα παρκ στην Ακράτα, υπέβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» Κώστας Σπηλιόπουλος, ζητώντας να ενημερωθεί για τη νομιμότητά του, δεδομένου ότι έπαψε να λειτουργεί την ημέρα που σημειώθηκε το δυστύχημα στη Χαλκιδική, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο νεαρό.

Όπως είπε ο κ. Σπηλιόπουλος, ΄΄υπάρχει ένα λούνα παρκ που λειτουργούσε στην παραλία της Ακράτας και το οποίο έκλεισε την ημέρα του τραγικού συμβάντος στη Χαλκιδική. Ρωτάμε τη δημοτική αρχή αν λειτουργούσε νόμιμα και ζητάμε να κατατεθούν οι σχετικές άδειες στο Δημοτικό Συμβούλιο΄΄.

Απαντώντας, ο δήμαρχος είπε πως όλως τυχαίως την ημέρα που σημειώθηκε το δυστύχημα στη Χαλκιδική, τελείωνε και η άδεια που είχε για τρεις μήνες το λούνα παρκ στην Ανατολική Αιγιάλεια.

΄΄Κι εγώ όταν ήρθε από την υπηρεσία να το υπογράψω, αναρωτήθηκα αν είχε σχέση με το λούνα-παρκ της Θεσσαλονίκης, όμως, όπως αποδείχθηκε συνέπεσε απλώς χρονικά αφού μία ημέρα πριν έπαψε να ισχύει η άδειά του΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr