background img
banner
banner

Κάτοικος του Λόγγου έχει ζητήσει απαγόρευση στάθμευσης έξω από το σπίτι του

ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Απόφαση για απαγόρευση στάθμευσης σε τμήμα δρόμου του Λόγγου, δίχως να εξετάσει όλα τα δεδομένα, έλαβε η Δημοτική Επιτροπή Αιγιαλείας, όπως τουλάχιστον τονίστηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα.

Το θέμα έθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Κώστας Σπηλιόπουλος, ζητώντας να γίνουν γνωστοί οι λόγοι που δεν έχει εφαρμοστεί η απόφαση.
Όπως είπε, ΄΄από τις 26 Ιουλίου έχει εγκριθεί το αίτημα κίτρινης διαγράμμισης σε τμήμα δρόμου στην κοινότητα του Λόγγου, κατόπιν αιτήματος συμπολίτη με προβλήματα υγείας. Όμως, παρά την ομόφωνη απόφαση δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Θέλουμε να γνωρίζουμε τους λόγους που δεν έχει ισχύσει αλλά και τι πρόκειται να γίνει΄΄.

Για το θέμα απάντησε η δικηγόρος του δημάρχου Γιώτα Παπαδοπούλου, επισημαίνοντας πως ΄΄όντως υπήρξε απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής κατόπιν εισήγησης της Τεχνικής Υπηρεσίας. Την επομένη όμως της απόφασης, γνωστοποιήθηκαν στην Τεχνική Υπηρεσία από τον πρόεδρο της κοινότητας και κατοίκους, κάποια δεδομένα που δεν είχαν ληφθεί υπόψη. Προκειμένου λοιπόν να έχουμε μία απολύτως σωστή απόφαση έγινε νέα αυτοψία από την Τεχνική Υπηρεσία και συνεργασία με την Τροχαία΄΄.

Διαφωνούν ως προς τα δέκα μέτρα…

Από την πλευρά του, ο αντιδημάρχος Κώστας Βούλγαρης είπε πως η αίτηση που είχε κάνει ο κάτοικος ήταν να μπουν κολονάκια 10 μέτρα αριστερά και δεξιά της οικίας του και όχι διαγράμμιση. Επισήμανε ακόμη πως εάν συμβεί αυτό σε ένα γωνιακό σχεδόν σπίτι, όλοι οι κάτοικοι του Λόγγου που έχουν είσοδο και έξοδο, θα προβούν στο ίδιο αίτημα κι αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα απομείνει χώρος στάθμευσης στον δρόμο. ΄΄Από όσο γνωρίζω, ο πρόεδρος δεν διαφωνεί να έχει είσοδο και έξοδο στο σπίτι του ο εν λόγω δημότης, αλλά όχι να υπάρχει δέκα μέτρα περιθώριο΄΄, σημείωσε ο κ. Βούλγαρης. Πάντως πραγματοποιήθηκε εκ νέου αυτοψία από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, ούτως ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» για να υπάρξει η απαγόρευση, χωρίς να γίνει γνωστό το πόσα μέτρα θα καλύπτει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr