background img
banner
banner

Μετατίθενται για τις επόμενες ημέρες οι δράσεις της αντιδημαρχίας Παιδείας

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες γι’ αυτή την εβδομάδα δράσεις της αντιδημαρχίας Παιδείας, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, για λόγους υγείας. Ειδικότερα, η προγραμματισμένη για τις 3 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τους διευθυντές – προϊστάμενους των σχολικών μονάδων δεν πραγματοποιήθηκε και ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου.

Ομοίως, το προγραμματισμένο για την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, εκπαιδευτικό σεμινάριο των σχολικών τροχονόμων, ορίστηκε για τις 20 του μήνα. Η ημερίδα αφορά θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, σε συνεργασία με το Γραφείο Τροχαίας Αιγίου.

Καλούνται να παραστούν οι Σχολικοί Τροχονόμοι καθώς και οι Διευθύντριες-ές των Σχολικών Μονάδων που τους απασχολούν. Η ενημέρωση-σεμινάριο θα λάβει χώρα στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και ώρα 10.00.

Η αντιδημαρχία Παιδείας καλεί τους διευθυντές να ενημερώσουν τους Σχολικούς Τροχονόμους που απασχολούν για την παραπάνω δραστηριότητα.

Προσλήψεις σχολικών τροχονόμων

Ήδη, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την πρόσληψη Σχολικών Τροχονόμων. Οι Σχολικές Μονάδες που απασχολούν Σχολικούς Τροχονόμους έχουν κληθεί να προβούν στα δέοντα έτσι ώστε η πρόσληψη και η ανάθεση της υπηρεσίας τους για όλους να είναι η 10-09-2024. Η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής (πρόεδρος Δ/ντής , μέλη : ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και η, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) κάθε σχολείου θα έχει ημερομηνία προγενέστερη της 10ης Σεπτεμβρίου. Σε όλες τις περιπτώσεις, για τομ χρόνο συνεδρίασης της Επιτροπής, ζητείται συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας.

Για την πρόσληψη Σχολικών Τροχονόμων οι διευθυντές καλούνται να αποστείλουν:

1.Πρακτικό- Απόφαση της αρμόδιας επιτροπής.

2.Αιτήσεις των ενδιαφερομένων

3 Ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη Σχολικών Τροχονόμων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr