background img
banner
banner

Με δυο Αιγιώτες η Επιτροπή Διαιτησίας

ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Ο ΜΕΣΑΖΟΣ

Η ΕΠΣ Αχαΐας ύστερα από αξιολόγηση επέλεξε δυο Αιγιώτες διαιτητές στη Επιτροπή Διαιτησίας. Είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος που ανέλαβε το πόστο του αρχιδιαιτητή και ο Κώστας Μεσάζος ως υπεύθυνος εκπαίδευσης, αφού το παρελθόν έχει πιστοποιήσει την αξία του Αιγιώτη πρώην διαιτητή στον ρόλο του εκπαιδευτή.

Τους δυο συμπολίτες μας στελεχώνει από την θέση του αντιπροέδρου ο Γιάννης Παπαντωνόπουλος.

Λιγόλογος πάντα ο νυν αρχιδιαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε στο Protionline.gr: «Δέχτηκα την πρόταση που έγινε από την ΕΠΣ Αχαΐας για την προεδρία της Επιτροπής διαιτησίας. Καθαρός στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη των διαιτητών του νομού μας μέσα από την εκπαίδευση.»

Σε δύσκολη περίοδο η διαιτησία στην Αχαΐα

Λίγοι οι διαιτητές στο νομό μας, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής μας. Αυτό είναι κακό όχι μόνο για τον ορισμό των αγώνων, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν όλοι σίγουροι την θέση τους, πράγμα που μπορεί να μειώνει την άριστη και άψογη συμπεριφορά τους στο λειτούργημα του διαιτητή.

Συνάντηση Επιτροπής Διαιτησίας με τα σωματεία

Πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων θα οριστεί συνάντηση ανάμεσα σε Επιτροπή Διαιτησίας και σωματείων, με την παράλληλη παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΣΑ.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει στόχο να περάσει πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα για τον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας, πως μπορεί η Επιτροπή να ικανοποιεί τα αιτήματα των ομάδων, ποιος θα είναι ο ρόλος διαιτητών και σωματείων στο νέο πρωτάθλημα.

Αλλαγή στο εξοδολόγιο της διαιτησίας

Παράλληλα αναλύεται από την Επιτροπή διαιτησίας ένας νέος τρόπος που θα χρησιμοποιηθεί για το κόστος της διαιτησίας στη φετινή περίοδο, στην οποία φαίνεται να συγκατατίθεται και η Ενωση Ποδοσφαίρου του νομούς μας.

Σκοπός είναι να δοθούν κίνητρα σε όλους τους διαιτητές, να αφοσιωθούν περισσότερο στην δουλειά τους, με συνέπεια και υπευθυνότητα στα …σφυρίγματά τους.
Αναμένεται να ακολουθήσουν θετικά δείγματα από τους πρώτους 2-3 μήνες των πρωταθλημάτων και να χαρούμε όλοι καλύτερες διαιτησίες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr