background img
banner
banner

Με τον Πορτογάλο Οσκαρ Μέντες και 24 παίκτες ο Παναιγιάλειος

Στο Αθλητικό Κέντρο του Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί σήμερα το φιλικό ανάμεσα στον Αστέρα Β΄ και τον Παναιγιάλειο. Η έναρξη έχει οριστεί για τις 5 το απόγευμα και η αποστολή του Παναιγιάλειου αναχώρησε από το Δημοτικό Στάδιο στις 12:30 για να καλύψει την απόσταση που χωρίζει το Αίγιο από την Τρίπολη και να προλάβει να κάνει το καθιερωμένο ζέσταμα.

Δυο απουσίες στην αποστολή για Τρίπολη

Χωρίς τους Χρήστο Ανταχόπουλο και Δημήτρη Ανδριανή που είναι τραυματίες, αναχωρεί σήμερα ο Παναιγιάλειος.  Με τον νέοαφιχθέντα Πορτογάλο Μέντες, παρόντες στην προπόνηση της Τρίτης ήσαν 24 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνθέσουν και την αποστολή για την Τρίπολη.

Πρώτο φιλικό και πρώτη ευκαιρία για συμπεράσματα

Εχθρός του προπονητή Κώστα Γαλτσίδη είναι ο περιορισμένος χρόνος που έχει στη διάθεσή του για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια. Αυτό …πολεμάει για να μειώσει όσο μπορεί και προλαβαίνει τα μειονεκτήματα που βγάζει η καθυστέρηση στην έναρξη προπονήσεων, προλαβαίνοντας όλα κι όλα μόλις δυο φιλικά παιχνίδια.

Ήρθε και ο Πορτογάλος Oscar Mendes στην προετοιμασία

Όπως είχε ανακοινώσει το Protionline.gr αναμενόταν Πορτογάλος επιθετικός. Πιστός στο ραντεβού του ο 27χρονος Οσκαρ Μέντες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα μελανόλευκα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού αγωνιζόταν στην Ιταλία με την S. Mori, ενώ πέρυσι ήταν στην Serie C με την Monte Predeco.

Πολλές ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση

Εν’ όψει των φιλικών που ακολουθούν, αλλά και του πρωταθλήματος που πλησιάζει, ο Κώστας Γαλτσίδης έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική. Στον τομέα αυτό επέμεινε στην προπόνηση, περνώντας στους ποδοσφαιριστές μηνύματα για τις κινήσεις και τους τρόπους ανάπτυξης απέναντι στον αντίπαλο.

Στις 11:00 η πρεμιέρα με την ΑΕ Μυκόνου

Η ειδοποίηση που ήρθε από την ΕΠΟ, έκανε λόγο για την πρωινή ώρα έναρξης του αγώνα ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Μύκονο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.
Τα παιχνίδια με νησιώτικες ομάδες ορίζονται να διεξαχθούν λαμβάνοντας πάντα στα υπ’ όψιν τις ώρες που οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μετακινηθούν για να επιστρέψουν στην βάση τους στο τέλος της κάθε αναμέτρησης. Αυτό το βιώσαμε για τα καλά πέρυσι και το συναντάμε στην πρεμιέρα με την Μύκονο. Το παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Αβύθου θα έχει ώρα έναρξης 11η πρωινή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr